Söndag 1 Aug
Stockholm

Mållöst och tråkigt i Gävle

0-0 sammanfattar mötet mellan Gefle och Gais rätt väl.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En sömnig första halvlek. En lite roligare andra. Gefle hade två bollar i målramen, Gais de flesta avsluten. Men 0-0 sammanfattar ändå torsdagens allsvenska möte mellan Gefle och Gais rätt väl.

Det var en match som aldrig nådde några högre höjder. Tempot var lågt, passningskvalitén sådär och de heta chanserna få.

Kanske var det vetskapen om att det var viktiga poäng som stod på spel som tyngde lagen. Segraren skulle haka på den övre tabellhalvan - delad poäng innebär i stället att både Gais och Gefle är kvar i mitten, på sju respektive sex poäng.

Göteborgarna Gais ägde mycket boll och kom till många avslut under första halvlek. Men det blev egentligen aldrig mer än halvfarligt.

Halvlekens hetaste chans skapade i stället Gefle och Jonatan Berg vars frispark nuddade kryssribban.

Ännu närmare ett hemmamål kom Jonas Lantto i början av andra halvlek. En drömträff med högerfoten som träffade klockrent i ribban bakom Gaismålvakten, och Nyheter24-bloggaren, Dime Jankulovski. Närmare mål än så kom inget av lagen den här kvällen.

Gais var också nära några gånger - men precisionen i avsluten var inte den bästa. Inte för något lagen. I en typisk 0-0-match.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela