Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zlatan hånas för sin fysik: "Han ser ut att väga 150 kilo"

- 07/04/2015, 11:55
Zlatan i duell.
1 av 3

Zlatan i duell.

Bildbyrån

Zlatan i duell.
2 av 3

Zlatan i duell.

Bildbyrån

Zlatan i duell.
3 av 3

Zlatan i duell.

Bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic fick dåliga betyg efter matchen mot Marseille.

Zlatan Ibrahimovic var inblandad i två av PSG:s tre mål borta mot Marseille, men belönades med låga fyra av tio i betyg av franska l'Equipe. Nu får han även kritik för sin fysiska form.

– Ibra ser ut att väga 150 kilo. PSG är bättre utan honom. Det är inte längre något tvivel om saken. Han bör inte ens ha en plats i PSG och så har det varit ett tag nu. I slutet av denna säsong kommer det vara ett stort problem. Paris letar efter en anfallare, säger journalisten Daniel Riolo till den franska radiokanalen RMC.

Bildkälla: Bildbyrån

Ingen klubb har fina minnen av Zlatan

Riolo fortsätter och menar att Zlatan inte lämnat någon klubb eller några fans glada.

– Den här killen är tänkt att vara en stjärna men han har en en attityd, en påverkan på andra som inte är bra. När han skrev på för PSG sa jag omedelbart att den här killen skapar frustration och besvikelse vart han än kommer. Det finns inte en enda klubb, en enda supporter, som har fina minnen av Zlatan, avslutar Riolo.