Formstarka Värnamo tog ännu en seger

Värnamo fortsätter starkt i Allsvenskan i fotboll. När laget mötte Kalmar borta på Guldfågeln Arena på söndagen kom ännu en seger. Laget vann med 3-1 (1-0). I och med detta har Värnamo fyra segrar i rad.

Vinsten mot Kalmar innebär att Värnamo har fem segrar i rad på bortaplan.

Gästerna Värnamo startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara två minuter slog Ajdin Zeljkovic till på straff. Direkt efter pausen nätade Gustav Engvall på pass av Simon Thern och ökade lagets ledning.

I 69:e minuten slog Hampus Näsström till, på pass av Oscar Johansson och gjorde 0-3.

Kalmars Deniz Hümmet gjorde 1-3 i 70:e minuten. Men mer än så orkade Kalmar inte med.

Med två omgångar kvar är Kalmar på sjätte plats i tabellen, medan Värnamo är på femte plats.

I nästa omgång har Kalmar Halmstad borta på Örjans Vall, söndag 5 november 15.00. Värnamo spelar hemma mot Hammarby lördag 4 november 15.00.