Kalmar FF vann mot Djurgårdens IF
Kalmar FF vann mot Djurgårdens IF - Foto: STELLA Pictures / STELLA Pictures/Magnus Liljegren

Simon Skrabb tvåmålsskytt när Kalmar vann

2-1 (0-0) vann Kalmar med på hemmaplan mot Djurgården i Allsvenskan. Bakom segern låg två mål av Simon Skrabb.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 58:e minuten innan Simon Skrabb framspelad av Jacob Trenskow gav Kalmar ledningen.

I den 75:e minuten ökade Simon Skrabb ledningen framspelad av Melker Hallberg.

Reduceringen till 2-1 kom på tilläggstid, när Hampus Finndell slog till och gjorde mål för Djurgården på pass av Theo Bergvall. Mer än så blev det dock inte för Djurgården.

Kalmar har tre segrar och två förluster och 7–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Djurgården har två vinster, en oavgjord och två förluster och 6–7 i målskillnad. Det här var Kalmars åttonde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Djurgårdens femte uddamålsförlust.

Resultaten i sista omgången betyder att Kalmar slutar på sjätte plats i tabellen, och Djurgården på fjärde plats.