Malmö tappade poäng på Grimsta

Guillermo Molins blev både målskytt och utvisad i bortamatchen mot BP.

Endast 16 minuter behövde Guillermo Molins på sig för att med ett hårt och lågt skott ge Malmö FF ledningen mot Brommapojkarna. Samme Molins behövde även endast 39 minuter på för att få det andra gula kortet visat och därmed bli utvisad.

Fram tills dess hade det varit bortalaget som hade kontrollerat matchbilden och det laget som hade skapat flest målchanser. Sakta men säkert började dock BP spela sig in i matchen igen och i den 58:e minuten fick hemmalaget utdelning. Med en hård slagen frispark som letade sig fram till Philip Haglunds panna lyckades BP göra 1-1.

BP var dessutom ytterst nära att ta ledningen i den 76:e minuten, då den inhoppande Pablo Piones-Arce med en snyggt slagen frispark träffade ribban.

Närmare än så kom dock aldrig hemmalaget som just nu befinner sig på en elfteplats.