Öis har derbyskräll mot IFK i sikte

- 09/08/2009, 08:55 -

Hareide: "Vet hur vi ska spela."

Inte en förlust på de fyra senaste matcherna. Och på söndagen vill Örgryte skrälla mot IFK Göteborg.

Tränare Åge Hareide vet hur laget ska lyckas – men tänker inte avslöja ett knyst.

– Vi har tittat en hel del på IFK Göteborg och vet hur vi ska spela, men jag vet inte riktigt om jag vill gå in på det här, säger Hareide till Öis hemsida.

– Vi har tränat på det hela veckan och det känns riktigt bra nu. Det finns lite ytor inom IFK Göteborg som vi ska försöka utnyttja.

Motståndarna IFK är nyligen hemkomna från Israel och cupmatchen mot Hapoel Tel Aviv. Trötta och utslitna hoppas Örgryte-tränaren.

– Vi hoppas att IFK Göteborg ska komma hem och vara lite trötta efter deras resa till Israel så inledningen på matchen kan komma att bli viktig.

Senast lagen möttes vann "Blåvitt" med förkrossande 3-0. IFK:s assisterande tränare Teddy Olausson förväntar sig dock tuffare motstånd den här gången.

– Öis är betydligt bättre nu än i våras och Santos och Allbäck längst fram är ett giftigt par, säger Olausson till klubbens hemsida.

I Örgryte är Sebastian Johansson och Björn Anklev båda avstängda i matchen. Jonathan Lindström och Markus Anderberg är sedan tidigare uppskrivna på lagets skadelista.

I Göteborg är Erik Lund avstängd. Skadade är Adam Johansson och Robin Söder.

Örgryte IS-IFK Göteborg, 16.00, PPV Sport 1.

Skrivet av: