Söndag 13 Jun
Stockholm

Elms sista match

Kan ett Hammarby i poängbehov chocka Kalmar FF?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Årets upplaga av Allsvenskan lider mot sitt slut och det är mer än ett lag som kämpar om guldet. Slaget om serieledningen kommer att bekämpas på flera olika fronter – och vem som leder loppet efter den 21:a omgången återstår att se.

I Småland är det Kalmar FF som huserar. Med Rasmus Elm tillbaka i truppen för en sista gång kommer laget göra allt för att besegra ett av Stockholms fiaskolag, Hammarby.

– Man vill ändå ha någon slags avslutning. Man har ändå varit här i fem år. Det vore rätt så logiskt. Det hade varit skönt för mig och det kommer det att bli, säger den blivande AZ Alkmaar-spelaren på Joachim Lantz Allsvenskan24-blogg.

Tränaren Nanne Bergstrand kommer till matchen utan fyra otillgängliga spelare. Förutom den avstängde Sobralense har dagens hemmalag tre spelare på skadelistan: Tobias Carlsson, Micke Eklund och Marcus Lindberg.

För Bajen är det väldigt mycket som står på spel. Laget har haft en fiaskosäsong och befinner sig för tillfället på en kvalplats med sina 19 ihopskrapade poäng. De har dessutom tappat viktiga spelare som Lolo Chanko och Mikkel Jensen.

Till söndagens drabbning är nyförvärvet Andreas Dahl avstängd, José Monteiro förkyld och Carlos Gaete dras med småskavanker. Dessa spelare är därmed inte tillgängliga till det viktiga mötet.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela