Santos räddade Kalmar

Gulddrömmen lever.

Kalmar FF är med i guldracet igen.

Efter 2-1 hemma mot IFK Göteborg (som även dem tampas om SM-guldet) är KFF en outsider till seriesegern.

Ricardo Santos blev stor matchhjälte efter att han nickade in en hörna med fem minuter kvar av matchen.

Kalmar dominerade stora delar av första halvlek och Abiola Dauda gav hemmalaget ledningen efter att Hjalmar Jonsson sparkat hål i luften och anfallsstjärnan Dauda retfullt enkelt kunde peta in bollen i öppet mål.

IFK-backen Jonsson var före i kontringslöpningen men misstaget gav KFF 1-0.

Efter paus kom IFK Göteborg in i matchen men det dröjde till den 76:e minuten innan 1-1 kom genom Hannes Stiller.

Men glädjen varade inte länge för guldaspiranten IFK.

Santos 2-1 blev slutresultatet och gulddrömmen lever igen för Kalmar FF.

Som vanligt var det mycket kamp och tuffa tag när dessa lag möts.

Sebastian Eriksson fick sitt andra gula kort i den 73:e minuten vilket gav hemmalaget ett övertag som de till slut kunde utnyttja.

Kalmar har nu 45 poäng. De är två poäng bakom IFK Göteborg och AIK som delar serieledningen.