1 av 3
2 av 3
3 av 3

Davies: "Jag återhämtar mig"

Den förre Hammarbyspelaren är på väg tilblaka efter bilolyckan.


För två månader var Charlie Davies med om en bilolycka som kunde ha kostat honom livet. Men han överlevde - men skadades svårt i kraschen utanför Washington.

På sin Twitter uttalar han sig nu om sitt tillstånd:

– Jag återhämtar mig, säger han plus att tackar alla fans, när och kära för det stöd han erhållit.

Davies kommer med största sannolikhet missa VM-slutspelet i Sydafrika i sommar.

Om ett knappt år ska den förre Hammarbyanfallaren kunna spela fotboll igen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Svag premiär från topplaget: "Inte vad vi ville"

Isak tangerade Ibrahimovics rekord

1 timme sedan
Alexander Isak fortsätter att vräka in mål för Newcastle i Premier League. Mål nummer 16 och 17 kom hemma mot Tottenham. Därmed har han tangerat Zlatan Ibrahimovics rekord som främste svenske målskytt under en säsong i ligan. Och han är bara två mål bakom Manchester Citys målmaskin Erling Braut Haaland i skytteligan.

Norsk uppvisning avslutade långloppscupen

2 timmar sedan
Säsongens sista lopp blev en symbol för hela Emilie Fletens vinter. Norskan vann Janteloppet med nästan nio minuters marginal. Det känns fantastiskt, säger Fleten till SVT efter sin sjunde seger för säsongen. Även på herrsidan blev det hemmaseger genom Torleif Syrstad.

Åbergs jakt: Fyra slag till täten

3 timmar sedan
Han är golfvärldens nya stjärnskott – med segervittring direkt i majordebuten på Augusta National. I kväll jagar sjuan Ludvig Åberg en amerikansk topptrio i US Masters.

Tre Kronors glädjebesked: Stjärnan klar för VM

idag 11:18
Tre Kronor får bästa tänkbara förstärkning till ishockey-VM. NHL-stjärnan Rasmus Dahlin har tackat ja till spel. Yes, jag kör, säger Buffalobacken till Viaplay.

Silfverberg tackades av – Brynäs nästa?

idag 10:58
Jakob Silfverberg har gjort sin sista hemmamatch med Anaheim. I natt tackade publiken och lagkompisarna av honom och nu sägs svensken vara på väg tillbaka till Brynäs efter tolv säsonger i NHL. Det blev en känslofylld dag, säger svensken till Expressen.