1 av 2
- Foto: Bildbyrån
2 av 2
- Foto: Bildbyrån

Blåvitt letar inte längre

Djurgårdens mittfältare Daniel Sjölund har sagts vara aktuell för IFK Göteborg. Men sedan årets ligatvåa gjort klart med Pär Ericsson från Gais söker man i alla fall inte aktivt efter spelare.


Frågan är om IFK Göteborg tar in några fler spelare sedan man värvat den lovande anfallaren Pär Ericsson från Gais, en affär som sägs kosta IFK mellan sex och sju miljoner. Kanske nöjer man sig nu.

- Vi har fått den spelare som passar oss bäst och tycker att vi har det bra förspänt med 23-24-25 spelare i vår A-trupp och ett gäng underifrån. Normalt sett är det lite fler än önskvärt, men med tanke på vår skadesituation och att vi börjar redan 15 mars så..., säger sportchefen Håkan Mild till Sportsday.se.

Helt klart är det förstås inte, men enligt Mild kommer ”Blåvitt” i alla fall inte att jaga spelare inför kommande säsong.

- Vi söker inte aktivt längre. Vi har fått in den kraft vi ville ha, säger sportchefen.

Tidigare har IFK varit intresserade av Djurgårdens finske landslagsmittfältare Daniel Sjölund vars kontrakt går ut. Den nyttige spelaren har själv sagt sig vilja se en nystart i karriären men utesluter inte att han förlänger med DIF.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Han är främste svenske poänggöraren

Internt Rysslandsbråk – kallades "utländsk agent"

1 timme sedan
Med knappt 100 dagar kvar till invigningen av OS i Paris är det ännu oklart om Rysslands president Vladimir Putin kommer att tillåta rysk deltagande under neutral flagg. De som ska lämna rekommendationer till Kreml verkar djupt oeniga om vägen framåt.

Real slog ut regerande mästarna i straffrysare

igår 23:58
Det blir ingen ny trippel för Manchester City. Trots enorm dominans i onsdagens retur tog det stopp i Champions Leagues kvartsfinal mot Real Madrid. Andrij Lunin och Antonio Rüdiger blev stora matchhjältar för Real i den avgörande straffläggningen.

Kimmich nickade Bayern München till semifinal

igår 22:58
Bayer Leverkusen briljerar i Bundesliga och är redan klar tysk mästare. Men Bayern München kan vinna den tyngsta titeln av dem alla – Champions League. 1–0 hemma mot Arsenal och 3–2 totalt innebär semifinalspel.

Brynäs rivstart knäckte Djurgården

igår 21:30
Det tog sju minuter för Brynäs att avgöra den första finalmatchen mot Djurgården. 6–2 inför hemmapubliken var en perfekt start i kampen om en biljett tillbaka till SHL. En skön start, vi gör en bra match och förtjänar att vinna, säger Brynäs Linus Ölund till TV4 Play.

Svensk succé – ryttarstjärnorna i topp i finalen

igår 20:40
Henrik von Eckermann varnade för landslagskompisen Peder Fredricson i världscupfinalen. Fredricson ligger tvåa efter den första omgången i Riyad efter den snabba och felfria ritten på Catch Me Not – enbart slagen av von Eckermann. Jag är inte förvånad. Kul att slå honom och jättekul att vi båda är i topp, säger världsettan.