1 av 2
- Foto: Scanpix
2 av 2
- Foto: Scanpix

TFF-spelare i bilkrock – med sponsor

Fyra spelare i Trelleborgs FF krockade på väg till en träning i veckan. Bakom ratten satt anfallaren Marcus Pode som lyckades med bedriften att krocka med en klubbsponsor.


Det var i tisdags morse som de fyra TFF-spelarna Marcus Pode, Johan Nilsson Guiomar, Joakim Nilsson och Max Fuxberg var med om en bilolycka. Kvartetten var på väg från Malmö till Trelleborg när olyckan var framme.

- Vi var tre bilar som skulle köra om en lastbil. Första bilen fick sladd och körde in i mitträcket. Den andra bilen bromsade och då gled jag in i den. Det var inte mycket att göra, säger 23-årige Pode som körde bilen.

Som tur var klarade sig alla inblandade i olyckan som kan skyllas på det luriga vädret och underlaget.

– Det gick inte så snabbt som tur var, men jag vill inte spekulera i vad som hade kunnat hända, säger den förre MFF-spelaren Pode till Sydsvenskan.

Och det lite lustiga  i sammanhanget var att ägaren till den bil som Pode och kompani körde in i sponsrar klubben.

– Vi bytte körkort där i samband med skaderapporten. Då kände han igen mitt namn och sa att han sponsrade oss. Det var lite pinsamt, men det var ju tur att det inte blev några värre skador.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hedman: "Tillbaka på nivån där jag hör hemma"

Testades positivt för dopning – tävlade i OS ändå

1 timme sedan
23 kinesiska simmare testades positivt för dopning – men fick ändå fortsätta tävla. 13 av dessa deltog senare vid OS i Tokyo 2021 och vann bland annat tre guldmedaljer. Det avslöjar Daily Telegraph, New York Times och ARD under lördagen.

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

idag 06:02
Verstappen tog hem segern före Mercedesföraren Lewis Hamilton och stallkollegan från Red Bull, Sergio Perez. Han utökar därmed sin ledning i F1-kampen totalt.

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.