1 av 2
- Foto: Scanpix
2 av 2
- Foto: Scanpix

Robin Söder börjar om från noll

IFK Göteborgs korsbandsskadade jättetalang Robin Söder hoppas vara tillbaka i mars. ”Det är som att börja om på noll”, säger anfallaren.


Mental och fysisk träning gör att anfallaren Robin Söder, 18, närmar sig en comeback efter sju månaders frånvaro. Planen är att vara redo för match i mars månad.

- Om 3-4 veckor hoppas jag att allting är läkt. Vår mentale tränare och jag har suttit ner och pratat om vilka mål och så jag har i framtiden. Sen har vi snackat om vad jag har för tankar och tidsplan, säger Robin Söder till FotbollDirekt.

- Jag måste ta tillbaka startplatsen i laget, men samtidigt är det tufft att komma i form fram till dess.

Han är med på ett läger på Cypern men delar ännu inte i full träning, bland annat blir det inga övningar där spelarna har kontakt med varandra.

Senaste nytt

"Nog de andra som kommer att gråta – inte vi"

Vasaloppet 2024: Tv-tider, rekord och resultat

Vasaloppet 2024 går av stapeln i början av mars. Nyheter24 reder ut några vanliga frågor som svenskarna googlar inför den anrika tävlingen.

Hamilton hemlighöll chockflytten för föräldrarna

Lewis Hamilton byter sensationellt Mercedes mot Ferrari nästa säsong. Inte ens hans föräldrar visste om transferbomben. Ingen visste. Mina föräldrar fick veta dagen det blev officiellt, säger formel 1-stjärnan.

Matchguide: Sverige–Bosnien

Vad: Playoff inför EM-kval i fotboll, andra matchen i bäst av två.

Haalands galna köp: Vrålåk för över 30 miljoner

1 timme sedan
Fotbollsspelare syns ofta i superbilar av olika slag och Erling Haaland är inget undantag. Nu ska Manchester City-spelaren slå till på en Mercedes-AMG One.

Skidsvenskens bakslag – missar Lahtis

1 timme sedan
Skidstjärnan Edvin Anger missar helgens världscuptävlingar i Lahtis, vilket Södra Dalarnes Tidning var först med att rapportera om. Anledningen är en förkylning. "Det rör sig om en infektion i övre luftvägarna efter hemkomst från USA", säger landslagsläkare Rickard Noberius i ett uttalande.