Lördag 3 Dec
Stockholm

Risp beredd att spela gratis

1 av 2
. Foto: Scanpix
2 av 2
. Foto: Scanpix

Kanske finns det en öppning i IFK Göteborg efter den senaste skadan på Mikael Dyrestam. Fredrik Risp hoppas det. ”Jag skulle i princip kunna spela i Blåvitt gratis”.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

IFK Göteborg har drabbats av två skador i backlinjen, på unga Petter Björlund och Mikael Dyrestam, sedan den rutinerade mittbacken Fredrik Risp senast fick nobben av ”Blåvitt”.

- Blåvitt har åkt på skador i backlinjen har jag sett, men om det förändrar situationen vet jag inte. Från min sida är det inte tal om ekonomi, jag skulle i princip kunna spela i Blåvitt gratis. I den situationen jag är nu vill jag spela fotboll, och helst i IFK. Jag kan absolut tänka mig att spela för en liten ersättning, säger Risp till Eurosport.

Den tidigare landslagsbacken Risp blev kontraktslös i november efter att hans turkiska klubb Ankaragücü köpt ut honom från kontraktet. Han nobbades av IFK som ansåg att man hade tillräckligt många försvarare.

- Jag har aldrig lockats av Stockholm som stad. Om nu inte Blåvitt kan vara ett alternativ, så söker jag mig till något i närheten av Göteborg. Det är alltid känsligt med tanke på fansen, men jag skulle ha väldigt svårt att spela i en Stockholmsklubb.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.