Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bajen värvar från Häcken

- 09/02/2010, 13:14 -
1 av 2

Bildbyrån

2 av 2

Bildbyrån

Hammarby har gjort klart med vänsterbacken Robin Wikman från BK Häcken med meriter från finska U21-landslaget. ”Man har inte smällt det ännu”, säger Wikman.

I dag blev det klart att Hammarby förstärker med vänsterbacken Robin Wikman från BK Häcken. 24-åringen, med två U21-landskamper för Finland på meritlistan, har skrivit på för två år.

- Robin är en vänsterfotad spelare med mycket bra karaktär. Han är ganska lik Emil Johansson i sin spelstil, säger Hammarbys Per Apelgren på klubbens hemsida.

Innan Robin Wikman gick till Häcken spelade han i Landskrona BOIS där han debuterade i A-laget mot just Hammarby på Söderstadion 2005. Nu är han tillbaka där.

- Det känns jäkligt bra. Man har inte riktigt smält det ännu men det känns väldigt kul och jag ser fram emot att köra igång med laget, säger Wikman.

Det ekonomiska läget i Hammarby Fotboll gör att utrymmet för spelarförvärv är ytterst begränsat. I den mån det skulle bli aktuellt måste det i så fall finansieras med medel som ligger utanför den ordinarie budgeten, skriver den ekonomiskt tyngda klubben på hemsidan.