Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Skadehelvete för IFK Göteborg

1 av 4

Bildbyrån

2 av 4

Scanpix

3 av 4

Bildbyrån

4 av 4

Scanpix

Sport | 10/02/2010 21:05

Skadorna haglar i IFK Göteborg. I dag tvingades Sebastian Eriksson och Nicklas Bärkroth kliva av planen i träningsmatchen mot Qviding.

Den allsvenska toppklubben IFK Göteborg har drabbats av ett riktigt skadehelvete redan under pågående försäsong. Under ett läger i Cypern slet Petter Björklund sönder korsbandet och samma otäcka skada drabbade även Mikael Dyrestam för ett par dagar sedan. Men det tog inte slut där.

U21-landslagsmannen Sebastian Eriksson slog upp en gammal bristning i baksidan av låret i en träningsmatch mot Qviding i dag. Även supertalangen Nicklas Bärkroth tvingades utgå, men diagnosen är ännu oklar.

- Det är ganska klart att det inte är korsbandet. Det känns som en blödning inne i knäet. Jag kunde stödja på benet och knäet betydligt bättre än Micke (Dyrestam) kunde i måndags, säger Bärkroth till Eurosport.