4 av 5
IFK Göteborg körde över Ljungskile. - Foto: BILDBYRÅN
5 av 5

Blåvitt målkalas när Ljungskile mosades

Kylan glömdes bort helt och hållet när IFK Göteborg körde över Ljungskile med hela 5-1.

Det var på ett iskallt Valhalla IP som IFK Göteborg tog emot Ljungskile i en träningsmatch. Trots den hemska kylan skulle de 1000 åskådarnas få värmas av en makalös målfest.

Efter nästan 20 minuters spel skulle det första av många mål komma. Stefan Selakovic lobbade elegant bollen mot mål men då stod ribban i vägen. På returen stegade Jacob Johansson fram och skickade in bollen i mål.

I den andra halvleken skulle en målexplosion komma. Hemmalaget trummade vidare och avgjorde matchen när Tobias Hysén gjorde både 2-0 och 3-0.  William Atashkadeh gjorde IFK:s fjärde mål för matchen innan Erik Lund avslutade målskyttet. Dessförinnan hade Ljungskiles Martin Dohlsten gjort ett tröstmål till gästerna.

Matchen slutade därmed hela 5-1 till fjolårets ligatvåa.