Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Guidetti: Jag vill till Djurgården

1 av 1

Bildbyrån

Sport | 22/03/2010 14:39

Manchester Citys svenske anfallstalang John Guidetti närmar sig Djurgården. Han hoppas på en flytt till blåränderna. ”Jag tror att det skulle vara en bra klubb för mig att gå till”, säger anfallaren.

Djurgården vill förstärka anfallet med Manchester Citys svensk John Guidetti, inte minst eftersom Mattias Jonson, 36, gått sönder igen och blir borta hela våren. Klubbarna lär förhandla med varandra och Guidetti, 17, hoppas det ska lösa sig.

- De är mycket intresserade och jag tror att det skulle vara en bra klubb för mig att gå till. De passar mig och tror att jag skulle få mycket speltid där, säger Guidetti till Eurosport i dag.

Guidetti hoppas på ett lån till och med slutet av sommaren. Guidetti har imponerat stort i reservlaget men har ännu inte fått chansen med Citys A-lag. Han spelade tidigare med Brommapojkarna men gick för två år sedan till City.

Guidetti var förra sommaren och tränade med AIK, dock bara för att hålla igång under uppehållet.