Torsdag 28 Okt
Stockholm

Häcken slipper Viktor Noring

1 av 2
2 av 2

I kväll tar överraskningslaget BK Häcken emot Trelleborgs FF. Tyvärr för gästerna kommer man till spel utan sin duktige keeper Viktor Noring.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var när Trelleborg spelade 1-1 mot Kalmar senast som Viktor Noring skadade sig. Ett ledband i axeln tänjdes ut och han fanns inte med på bussen upp mot Göteborg.

- Jag har haft problem med axeln, upp mot nyckelbenet. Det var i samband med en räddning som jag slog i axeln i marken, säger han till Skånska Dagbladet.

Ersättare på Rambergsvallen blir Fredrik Persson, 27, och med unge Calle Wachtmeister som reserv. Hur länge Noring blir borta är oklart.

- Det blir bättre och bättre men det gör fortfarande ont när jag slänger mig. Men jag hoppas att jag snart kan spela igen.

I Häcken ser det ganska ljust ut, Marcus Jarlegren och Tom Söderberg kör åter för fullt. Däremot har tyvärr David Marek Frölund fått ett litet bakslag och vilar.

- Vi hade ett riktig bra pass nu på söndagsförmiddagen, så det ska bli skönt med match på tisdag, säger fysioterapeuten Calle Persson till Häckens hemsida.

Vid seger kan Häcken ta sig förbi Helsingborg och ta sig upp på förstaplatsen i allsvenskan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela