Fredrik Risp var väldigt upprörd efteråt.
1 av 2
Fredrik Risp var väldigt upprörd efteråt. - Foto: BILDBYRÅN
IFK-spelarna buades ut av irriterade supportrar.
2 av 2
IFK-spelarna buades ut av irriterade supportrar. - Foto: GP

IFK utbuat av egna fansen

Endast fem poäng på sex spelade matcher och en säsongsinledning som verkligen inte heter duga. IFK Göteborg har haft det tufft och nu har även delar av fansen fått nog, och buade ut det egna laget på en träning.- Det är inte acceptabelt, säger en irriterad Fredrik Risp.


GÖTEBORG. Säsongen har knappast börjat särskilt bra för IFK Göteborg. Efter sex spelade omgångar har storlaget endast skrapat ihop fem poäng och ligger precis ovanför kvalstrecket.

Det är därför inte heller konstigt att det finns många upprörda IFK-supportrar. När laget i dag tränade för sista gången inför drabbningen med Elfsborg var det många anhängare som var på plats och det var ett tjugotal som stack ut.

- Sluta tjonga nu, Blåvitt! skrek de irriterade fansen varje gång någon i laget slog en långboll.

Trots att buropen fortsatte träningen igenom var det inte endast missnöjesyttringar som hördes. Spelarna applåderades då och då - men publikfavoriten Fredrik Risp var ändå rejält uppretad efteråt.

- Är det blåvita supportrar då? Jag såg inte att de hade blåvita tröjor på sig, sade den återvändande mittbacken enligt SportsDay, och fortsatte:

- Jag tycker inte sådant hör hemma här, det är inte acceptabelt. Men det råder yttrandefrihet, och jag kan inte göra något.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!