Tisdag 30 Nov
Stockholm

Pengar inte allt för Tobias Hysén

1 av 6
2 av 6
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Tobias Hyséns nya kontrakt med IFK Göteborg sträcker sig över säsongen 2013. Blåvitt är förstås mycket nöjda. - Jag skulle tjäna tio gånger bättre om jag flyttade vart fasen som helst, säger Hysén.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I dagarna blev det klart att Tobias Hysén blir kvar i IFK Göteborg. Och blir han inte det får IFK bra ersättning sedan man kommit överens med anfallsstjärnan om ett kontrakt till och med säsongen 2013 ut.

- Vi (Tobias och agenten Jonas Svensson) ville ha ett kontrakt vi var nöjda med, om det inte blir något med utomlands. IFK ville ha något de var nöjda med, och jag tror vi fått till det, säger Hysén till Sportsday.

- Jag vet ju att jag skulle tjäna tio gånger bättre om jag flyttade vart fasen som helst, tillägger anfallaren.

Följs av flera klubbar

Han är själv mycket nöjd med det nya kontraktet. Annars följs han av flera klubbar men han har hela tiden varit tydlig med att det inte blir någon flytt om det inte kommer ett riktigt bra bud. Och det kan förstås komma när som helst.

- Det här betyder ju inte att jag absolut stannar här tills jag är 32, det handlar mer om att Blåvitt försäkrar sig om bra betalt om det skulle hända något i sommar till exempel.

Att vinka adjö till Håkan Mild, tränarna och lagkamraterna som fri transfer har det aldrig varit tal om.

- Det spelar egentligen ingen roll om jag haft ett halvt år eller tre och ett halvt år kvar på kontraktet. För jag hade aldrig kunnat tänka mig att gå som Bosman, och det vet Håkan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela