Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kalmars skandalbrasse fortsatt iskall

- 30/04/2010, 10:30 -
1 av 4

Scanpix

2 av 4

Scanpix

3 av 4

Bildbyrån

4 av 4

Bildbyrån

Den kontroversielle anfallaren Jael Ferreira är iskall i Kalmar FF. Och någon ljusning går inte att se. - Han är fortfarande en bra bit ifrån att få spela, säger Nanne Bergstrand.

Anfallaren Jael Ferreira kostar mycket att hyra in för Kalmar FF, men brasilianarens situation är densamma som tidigare. Han är långt ifrån startelvan.

- Han är fortfarande en bra bit i från och frågan är vem han ska peta? Santos har gjort fem mål nu och både Dauda och Sacramento ser bättre ut, säger tränaren Nanne Bergstrand till FotbollDirekt.

 - Det är två saker det handlar om. Dels om spelarna som spelar nu och gör det bra och går åt rätt håll, något som inte gör det lättare för Jael. Och så handlar det om hans egen prestation. Han är fortfarande en bra bit ifrån att få spela.

Enligt FotbollDirekt har man fått uppgifter om att Kalmar i princip gett upp anfallaren, vilket dock förnekas av Nanne Bergstrand.

- Alltså om ska jag stoppa in honom, vem ska jag då ta bort? Men man ska ändå komma inte glömma bort att saker och ting snabbt kan förändras genom skador.

Jael Ferreira har skapat en del rubriker under vårsäsongen efter bråk inom klubben. Han och hans agent Adriano Spadoto har flera gånger gått ut med att brassen vill lämna Kalmar FF.

- Vi jobbar på att bryta kontraktet. Det kommer kanske hända något redan i morgon eller i mitten av veckan, sade bland annat agenten till Expressen i slutet av mars.