1 av 4
- Foto: Scanpix
2 av 4
- Foto: Scanpix
3 av 4
- Foto: Bildbyrån
4 av 4
- Foto: Bildbyrån

Kalmars skandalbrasse fortsatt iskall

Den kontroversielle anfallaren Jael Ferreira är iskall i Kalmar FF. Och någon ljusning går inte att se. - Han är fortfarande en bra bit ifrån att få spela, säger Nanne Bergstrand.


Anfallaren Jael Ferreira kostar mycket att hyra in för Kalmar FF, men brasilianarens situation är densamma som tidigare. Han är långt ifrån startelvan.

- Han är fortfarande en bra bit i från och frågan är vem han ska peta? Santos har gjort fem mål nu och både Dauda och Sacramento ser bättre ut, säger tränaren Nanne Bergstrand till FotbollDirekt.

 - Det är två saker det handlar om. Dels om spelarna som spelar nu och gör det bra och går åt rätt håll, något som inte gör det lättare för Jael. Och så handlar det om hans egen prestation. Han är fortfarande en bra bit ifrån att få spela.

Enligt FotbollDirekt har man fått uppgifter om att Kalmar i princip gett upp anfallaren, vilket dock förnekas av Nanne Bergstrand.

- Alltså om ska jag stoppa in honom, vem ska jag då ta bort? Men man ska ändå komma inte glömma bort att saker och ting snabbt kan förändras genom skador.

Jael Ferreira har skapat en del rubriker under vårsäsongen efter bråk inom klubben. Han och hans agent Adriano Spadoto har flera gånger gått ut med att brassen vill lämna Kalmar FF.

- Vi jobbar på att bryta kontraktet. Det kommer kanske hända något redan i morgon eller i mitten av veckan, sade bland annat agenten till Expressen i slutet av mars.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

3 timmar sedan

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

3 timmar sedan
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

3 timmar sedan
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.