Måndag 18 Okt
Stockholm

Micke Stahre stöttar Björn Wesström

1 av 6
2 av 6
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Björn Wesström har inte fått någon roligt start i AIK, men stöttas av tidigare tränaren Micke Stahre. – Jag vet att Micke är med mig som person och att han står bredvid mig hur jag än gör, säger Wesström.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

STOCKHOLM. Förlust borta mot serieledande Helsingborg och ännu värre förlust hemma mot ärkerivalen Djurgården. AIK:s nye tränare Björn Wesström kunde ha fått en roligare start sedan Micke Stahre försvunnit till grekiska Panionios.

En mardrömsstart, helt klart. Det gäller hela den allsvenska starten, och speciellt som AIK mött flertalet på pappret svaga lag men ändå ligger i botten av allsvenskan. Ett tajt spelschema har gjort att Wesström inte riktigt fått den tid han behövt för att sätta sin egen prägel på AIK.

- Klart man hade önskat lite mer tid. Men det är de förutsättningarna som ­gäller. Nanne har varit i Kalmar 150 år och de har inte fått ordning på det heller i år, säger Wesström till Aftonbladet.

Wesström och Stahre har jobbat ihop i tolv år innan de tog över i AIK, som sportchef respektive tränare, inför guldsäsongen 2009. Och Wesström berättar att de fortfarande pratar varje dag.

- Jag vet att Micke är med mig som person och att han står bredvid mig hur jag än gör. Han vet hur det är. Vi stod ju inte med guld­hjälmarna på oss precis när han lämnade, utan vi låg ungefär där vi ligger nu.

Närmast för AIK väntar en tuff match mot ett annat krislag, IFK Göteborg på bortaplan på torsdagen.

Läs mer om AIK i bloggen "171 24 Solna".

Kommentera
Kopiera länk
Dela