Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Riddez återvänder till Djurgården

Riddez återvänder till Djurgården.
1 av 1

Riddez återvänder till Djurgården.

BILDBYRÅN

Sport | 20/07/2010 17:20

Djurgården förstärker defensiven i form av Joel Riddez, 30. Klubben får dock vänta tills 2011 innan man kan använda sig av den gamle DIF-backen. – Det här är en värvning vi är mycket nöjda med, säger managern Stefan Alvén.

STOCKHOLM. Djurgården har under en längre tid varit på backjakt. Det har bland annat ryktats om Rasmus Bengtsson och finske landslagsbacken Veli Lampi.

Nu har man nått en överenskommelse med Joel Riddez, som tidigare spelat i Stockholmsklubben.

Men 30-åringen, för närvarande i norska Strömsgodset, kommer inte att återvända förrän inför säsongen 2011.

– Det här är en värvning vi är mycket nöjda med. Det är en spelare med förflutet i DIF och i Stockholm och som vet vad det innebär att spela i Djurgården, säger DIF-managern Stefan Alvén till klubbens hemsida.

"Ett svårt beslut"

Riddez har skrivit på ett treårskontrakt och tror själv att han har mycket att bidra med.

– Det ska bli kul att komma till Stockholm och Djurgården, det känns som att komma hem, Det var ett svårt beslut, jag har haft en bra tid och trivts i Norge, men att det var just Djurgården som visade intresse gjorde att det vägde över. Jag tycker att jag har blivit bättre för varje år och förhoppningsvis får Djurgården en riktigt bra vänsterback, säger han.

Fotbollsverige.se