Gais och Brommapojkarna gav inte de 3035 betalande något att jubla över.
Gais och Brommapojkarna gav inte de 3035 betalande något att jubla över. - Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX

3035 såg årets sämsta match?

Brommapojkarna tog tidigt ledningen i mittenmötet mot Gais på Gamla Ullevi.

GÖTEBORG. Brommapojkarna tog ledningen tidigt i matchen mot Gais på Gamla Ullevi. Redan i den fjärde minuten kunde Sinan Ayranci enkelt och iskallt lobba bollen över utrusande målvakten Dime Jankulovski.

Göteborgarna såg håglösa ut i inledningen av matchen, men ryckte upp sig ju längre tiden led under första halvlek. Det krävdes en längre utskällning av Alexander Axén för att få igång Gais som sedan lyckades kvittera i den 39:e genom Eyolfur Hedinsson.

Brommapojkarna hade sannerligen behövt tre poäng efter kvällens drabbning, och kan se sig själva nu som officiellt en del av bottenträsket.

3035 betalande besökte Gamla Ullevi, vilket kan vara en anledning till den tama matchen. Arenan har en kapacitet på 19 000 - det vill säga att endast 18 procent var utsåld.

Ett ja och två nej till VM-spel

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel.

NHL: Arizona flyttar till Utah

idag 01:52
NHL-laget Arizona flyttar till Utah efter en storaffär som nu har godkänts av ligan. Vad det nya namnet blir är inte klart.

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

igår 23:06
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.