Andres Vasquez har gjort ett av den allsvenska historiens vackraste mål.
1 av 2
Andres Vasquez har gjort ett av den allsvenska historiens vackraste mål. - Foto: Conny Sillén/Scanpix
Vasquez kan vara på väg till lokalkonkurrenten.
2 av 2
Vasquez kan vara på väg till lokalkonkurrenten. - Foto: Adam Ihse / SCANPIX

Andres Vasquez på väg till ärkerivalen?

Nyheter24:s Gais-expert släpper nu bomben. Andres Vasquez till Gais.


"Jag har kollat på en del Maradonavideos"

– Å herregud, säger Andres Vasquez till baraben.com efter att han avgjort matchen mellan IFK Göteborg och Örebro genom ett supermål.

– Jag tänkte inte så mycket utan bara, utan det gick bara jävligt fort. Jag har kollat en del Maradonavideos och kanske ska tacka honom för det.

Baraben.com menar under intervjun att de ska skicka ned en videofilm till Maradona, för att låta den störste betygsätta kvaliteten på målet.

GÖTEBORG. Andres Vasquez har haft det tungt under sin sejour i Schweiz och FC Zürich är inte intresserade av att förlänga svenskens kontrakt. Nu kan Nyheter24 avslöja att Gais ska vara på jakt efter den förre IFK Göteborgspelaren.

Patrik Persson, Nyheter24:s Gais-expert menar att Vasquez faller in i den mall som Christer Wallin har satt upp gällande nyförvärven inför nästa säsong.

"Vasques stämmer in på profilen Bosmanspelare och ”inga spektakulära värvningar.” menar Persson.

Persson rapporterar dessutom att den nytillsatte sportchefen i Gais, Mats Persson, har setts tillsammans med Vasquez på Göteborgs gator.

Utöver den forne IFK-spelarens status gällande kontraktet i Zürich menar Persson att det även finns fler anledningar till att Vasquez ska vara intresserad av Gais, och att Gais ska vara intresserad av Vasquez.

"I GAIS finns även Kjell Pettersson som assisterande tränare. Han känner Vasquez väl från säsongen 2006 då han tog över som tränare för IFK efter Arne Erlandsen." skriver han.

Tony Balogh, informatör för Gais, menar att den här tiden på året är det många fotbollspelare som vill förändra sin situation och att de då ofta använder media som en slags platsannons.

Vasquez skulle mycket väl kunna bli den pusselbit de svartgröna har saknat i sitt offensiva spel efter att Wanderson lämnade klubben för den saudiarabiska ligan.

Balogh menar vidare att 99 fall av 100, är inofficiella supportersidor helt fel ute.

– Jag menar, jag är även intresserad av Zlatan Ibrahimovic, men det blir en aning svårt att få till en sådan värvning, avslutar Balogh till Nyheter24.

Se Andres Vasquez fullständigt magiska mål mot Örebro SK.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!