Fredag 23 Apr
Stockholm

Sharbel Touma nästintill klar för Syrianska

Sharbel i Djurgårdentröjan.
Sharbel i Djurgårdentröjan. Foto:

” Förhoppningen är att det bli klart inom närmsta veckorna”.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Djurgården meddelade på tisdagen att man inte kommer att förlänga kontraktet med mittfältaren Sharbel Touma, 31, efter att spelaren och klubben inte kunde enas om en gemensam kontraktslösning.

Nyheten öppnar nu stora spekulationer om att Sharbel Touma återvänder till sin barndomsklubb, den allsvenska nykomlingen Syrianska FC. Klubbens ordförande Andreas Temiz avslöjar för Nyheter24 att Touma är nästintill klar för Södertäljeklubben.

- Sharbel har alltid varit intressant för oss. Vi har träffats ett par gånger och pratat men har inte kommit helt överens än, men förhoppningen kommer allt bli klart inom den närmsta veckan, säger Syrianskas ordförande Andreas Temiz till Nyheter24.

Djurgården och Touma kom inte överrens om de ekonomiska bitarna, kan ekonomin vara ett problem för er?

- Vi har alltid sagt att spelare inte kommer till Syrianska för pengarna. Den här spelaren är likt många andra uppvuxen i klubben och förhoppningen är att han vill ge något tillbaks.

Kravet att värva Touma lär vara stor från supporterhåll, hur påverkar det er?

- Sharbel är inte bara en önskespelare för fansen, han är en önskespelare för klubbledare, spelare och alla. Vi har inte gjort någon hemlighet av att vi vill ha Sharbel och det vet supportrarna om.

Sharbel Touma spelade 26 matcher och gjorde 5 mål för Djurgården den gångna säsongen och var en av lagets mest tongivande spelare. Det är ingen tvekan om att Touma skulle vara en rejäl förstärkning för Södertäljelaget.

Kommentera
Kopiera länk
Dela