1 av 2
- Foto: Jonas Ekströmer / SCANPIX /
2 av 2
- Foto: BJÖRN LINDGREN / SCANPIX

Han är strandad och kontraktslös - vem snappar upp honom?

Joakim Runnemo står utan kontrakt efter att anfallaren och Runnemos tidigare klubb Brommapojkarna inte kommit överens om ett nytt kontrakt - frågan är nu var han hamnar?


BP trogen hela sin karriär

Joakim Runnemo har spelat för Brommapojkarna hela sin professionella karriär, vilket gör honom ganska unik inom svensk fotboll.

Han har under sina sex år i BP gjort sammanlagt 32 mål på 107 matcher, dock har det endast blivit åtta matcher under de senaste två säsongerna.

STOCKHOLM. Joakim Runnemo och Brommapojkarna kom inte överens om ett nytt kontrakt efter säsongens slut. Nu letar anfallaren efter en ny klubb och än så länge är ingenting klart.

När Fotbollsverige.se når Runnemo är det en ganska tystlåten spelare som inte vill säga allt för mycket kring sin situation.

- Jag har någon aning om vad som kommer hända med mig nu, men jag måste få reda på vilka alternativ jag har först innan jag vet någonting, säger han.

"Ett par klubbar har hört av sig"

Det har ryktats om att Örebro är intresserade av den förre BP-anfallaren och Runnemo bekräftar att det finns intresse för honom – från flera klubbar.

– Ett par klubbar har hört av sig, fortsätter han kort.

Är det allsvenska klubbar?

– Det vill jag inte kommentera.

Spelaren vill heller inte kommentera något om klubbar utomlands och han stänger inte några dörrar för spel i Superettan nästa år.

– Det beror på många olika saker. Som sagt så måste jag få reda på vilka alternativ jag har först.

Se ett av ytterst få mål från Runnemos fötter 2010.

Fotbollsverige.se

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Succéhästen avled vid världscupfinalen

Ett ja och två nej till VM-spel

2 timmar sedan
Grundserien i NHL-ishockey är slut och flera svenskars lag är utslagna. Då börjar de svenska stjärnorna lämna VM-besked till Tre Kronor. Ett positivt besked får förbundskapten Sam Hallam från André Burakovsky.

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

idag 04:06
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel.

Köpte NHL-lag för 10 miljarder – stort intresse

idag 01:52
Flytten av NHL-laget Arizona Coyotes till Salt Lake City kan bli lyckad. Affären på motsvarande 10 miljarder kronor hann knappt avslutas förrän ansökningar om säsongsbiljetter strömmade in. 11 000 av 12 000 platser är redan bokade.

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

igår 23:06
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.