Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Han är strandad och kontraktslös - vem snappar upp honom?

- 23/11/2010, 20:33 -
1 av 2

Jonas Ekströmer / SCANPIX /

2 av 2

BJÖRN LINDGREN / SCANPIX

Joakim Runnemo står utan kontrakt efter att anfallaren och Runnemos tidigare klubb Brommapojkarna inte kommit överens om ett nytt kontrakt - frågan är nu var han hamnar?

STOCKHOLM. Joakim Runnemo och Brommapojkarna kom inte överens om ett nytt kontrakt efter säsongens slut. Nu letar anfallaren efter en ny klubb och än så länge är ingenting klart.

När Fotbollsverige.se når Runnemo är det en ganska tystlåten spelare som inte vill säga allt för mycket kring sin situation.

- Jag har någon aning om vad som kommer hända med mig nu, men jag måste få reda på vilka alternativ jag har först innan jag vet någonting, säger han.

"Ett par klubbar har hört av sig"

Det har ryktats om att Örebro är intresserade av den förre BP-anfallaren och Runnemo bekräftar att det finns intresse för honom – från flera klubbar.

– Ett par klubbar har hört av sig, fortsätter han kort.

Är det allsvenska klubbar?

– Det vill jag inte kommentera.

Spelaren vill heller inte kommentera något om klubbar utomlands och han stänger inte några dörrar för spel i Superettan nästa år.

– Det beror på många olika saker. Som sagt så måste jag få reda på vilka alternativ jag har först.

Se ett av ytterst få mål från Runnemos fötter 2010.

Fotbollsverige.se