Christian Wilhelmsson kan vara på väg hem snart.
1 av 2
Christian Wilhelmsson kan vara på väg hem snart. - Foto: Claudio Bresciani/SCANPIX
Oksana Andersson är gravid.
2 av 2
Oksana Andersson är gravid. - Foto: Fredrik Sandberg/SCANPIX

Babyboom - då kan "Chippen" vända hem

Ett barn väntar och nu förbereder sig Christian Wilhelmsson och Oksana Andersson för att flytta hem. Något som bäddar för en drömvärvning för Mjällby.


Mjällby satsar vidare

Mjällby satsar stenhårt inför säsongen.

Med målsättningen att bli ännu bättre än den gångna säsongen har laget rört om lite spelartruppen - men de har behållt nästan alla spelare.

Chilenaren Juan Robeldo är den ende som har lämnat, samtidigt som de har gjort klart med Pavel Zavadil, Samuel Petrone och Peter Gitselov.

Men än har de inte rört om klart.

– Det kan bli både plus och minus i kontot. Vi kollar på vad som kan bli aktuellt, säger sportchefen Thomas Andersson till Nyheter24.

SÖLVESBORG. Christian Wilhelmssons och Oksana Anderssons babylycka - kan även bli Mjällbys stora lycka.

Som Nyheter24 tidigare har rapporterat om kommer paret att bli föräldrar i juni.

Oksana flyttar därför hem till Sverige från Saudarabien nu - och tre månader senare följer den blivande pappan.

Då är det Maif som ligger bäst till landslagsmittfältarens dyrbara tjänster.

– Det vore en väldigt bra värvning. Det skulle sprida väldigt mycket glädje bland fansen och sponsorerna. Och med den rutin och skicklighet han har är det väldigt mycket som han kan tillföra, både på och utanför planen, säger klubbens sportchef Thomas Andersson till Nyheter24.

Uppgifterna går dock isär.

"Chippen" har vid tidigare tillfällen sagt att han inte är redo att vända hem och att han fortfarande känner sig tillräckligt bra för att fortsätta spela utanför Sveriges gränser.

Men än kan allting hända tills transferfönstret stängeri maj. Och sportchefen skulle verkligen inte tacka nej om den 31-årige spelaren flyttade tillbaka.

– Vi värvar inte spelare av "Chippens" kaliber. Utan då handlar det mer om han vill komma tillbaka och avsluta sin karriär i Sverige. Vill han det så är det självklart att vi tar emot honom med öppna armar, säger han.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!