Torsdag 13 Maj
Stockholm

"Halmstad hamnar sist"

1 av 2
2 av 2

Experten Pelle Blohm sågar Halmstads spanska satsning och tror att de hamnar allra sist.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Den spanska satsningen

Förutom Pep Clotet Ruiz har Halmstad värvat tre ungdomsspelare från Real Madrid:

Raul Ruiz Matarin spelar på en yttermittfältarposition och är endast 20 år gammal. Han har tidigare representerat Hercules och har sammanlagt spelat sex landslagsmatcher för olika spanska ungdomslandslag.

José Zamora Girona, 22, är även han en yttermittfältare som under sin korta karriär redan spelat för sex olika klubbar. Däribland Real Madrid.

Javier Hernandez Gonzalez, den tredje spelaren att ansluta till Halmstad är en offensiv mittfältare och är 21 år gammal.

HALMSTAD. Det är inte alla som tror på Halmstads spanska storsatsning.

HBK har haft en tung säsongsuppladdning, där bland annat den nye tränaren Pep Clotet Ruiz har blivit uppskickad till läktaren vid två tillfällen.

Nu räknar experten Pelle Blohm bort HBK - och menar att de kommer hamna allra sist i tabellen.

- Han (Ruiz) har sagt det själv att han skulle vilja behöva ytterligare några månader för att känna sig säker, säger han till TV4 inför lördagens säsongspremiär.

Lagdelarna kan omöjligt vara tillräckligt sammansvetsade för en succé, menar Blom, som å andra sidan är väl medveten om att laget trots allt har väldigt mycket potential.

- Får han det här att fungera snabbt så finns det ju väldigt mycket talang i laget. Och då är det så att man nog kan ringa mig om några månader och säga "du, du vet ingenting", skämtar han.

Kommentera
Kopiera länk
Dela