Här firar stjärnan med sin landsman, Alvaro Santos.
1 av 2
Här firar stjärnan med sin landsman, Alvaro Santos. - Foto: Adam Ihse / SCANPIX /
Wanderson har varit helt sagolik sen han återvände från Saudiarabien.
2 av 2
Wanderson har varit helt sagolik sen han återvände från Saudiarabien. - Foto: Adam Ihse / SCANPIX /

Nyheter24 avslöjar: Europas toppklubbar scoutar Wanderson

Nyheter24 kan nu avslöja att ett helt koppel av europeiska toppklubbar kommer sitta på Gamla Ullevi för att granska den brasilianska superstjärnan.– Det luktar helt klart Wanderson, konstaterar sportchefen.


Wandersons grymma comeback

Wanderson do Carmo återvände från sitt äventyr i mellanöstern med blodad tand och mängder med mål i kroppen. Han missade premiäromgången men har sedan dess återfunnits i Gais startelva, och har på två matcher stått för tre baljor.

GÖTEBORG. Juventus, Ajax, Chelsea, PSV Eindhoven, Arsenal och Borussia Dortmund är bara några av klubbarna som ackrediterat sig till matchen på Gamla Ullevi mellan Gais och Djurgården under tisdagseftermiddagen.

Nu bekräftar Mats Persson, Gais kontroversiella sportchef, att det med största sannolikhet är Wanderson do Carmo klubbarna är där för att titta närmare på.

Som Nyheter24 tidigare avslöjat kommer inte brassestjärnan att stanna kvar i Göteborg när sommaruppehållet är över.

– Det är klart att det luktar som att det är Wanderson de är här för att titta på, säger Mats Persson till Nyheter24.

– Sen är det väldigt bekvämt för dessa klubbar att se fyra lag på två dagar.

Bland annat Alexander Gerndt kommer att beträdda gräsmattan under måndagskvällen för Helsingsborgs match mot IFK Göteborg. Något som också kan ha lockat så många av de stora klubbarna att stanna två dagar i Sveriges näst största stad.

I och med att Gais lånat brassen finns det inte direkt några pengar för Göteborgarna att tjäna. Dock är det fortfarande oklart om det finns någon vidareförsäljningsklausul i avtalet.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

idag 06:02

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?