Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nyheter24 avslöjar: Europas toppklubbar scoutar Wanderson

- 18/04/2011, 16:17 -
Här firar stjärnan med sin landsman, Alvaro Santos.
1 av 2

Här firar stjärnan med sin landsman, Alvaro Santos.

Adam Ihse / SCANPIX /

Wanderson har varit helt sagolik sen han återvände från Saudiarabien.
2 av 2

Wanderson har varit helt sagolik sen han återvände från Saudiarabien.

Adam Ihse / SCANPIX /

Nyheter24 kan nu avslöja att ett helt koppel av europeiska toppklubbar kommer sitta på Gamla Ullevi för att granska den brasilianska superstjärnan.– Det luktar helt klart Wanderson, konstaterar sportchefen.

GÖTEBORG. Juventus, Ajax, Chelsea, PSV Eindhoven, Arsenal och Borussia Dortmund är bara några av klubbarna som ackrediterat sig till matchen på Gamla Ullevi mellan Gais och Djurgården under tisdagseftermiddagen.

Nu bekräftar Mats Persson, Gais kontroversiella sportchef, att det med största sannolikhet är Wanderson do Carmo klubbarna är där för att titta närmare på.

Som Nyheter24 tidigare avslöjat kommer inte brassestjärnan att stanna kvar i Göteborg när sommaruppehållet är över.

– Det är klart att det luktar som att det är Wanderson de är här för att titta på, säger Mats Persson till Nyheter24.

– Sen är det väldigt bekvämt för dessa klubbar att se fyra lag på två dagar.

Bland annat Alexander Gerndt kommer att beträdda gräsmattan under måndagskvällen för Helsingsborgs match mot IFK Göteborg. Något som också kan ha lockat så många av de stora klubbarna att stanna två dagar i Sveriges näst största stad.

I och med att Gais lånat brassen finns det inte direkt några pengar för Göteborgarna att tjäna. Dock är det fortfarande oklart om det finns någon vidareförsäljningsklausul i avtalet.