Brasilianska sprickan växer i Kalmar

Trelleborg vaknade till liv i slutet när Kalmar vann.


Fakta

Daniel Sobralense kom till Kalmar FF från brasilianska Fortaleza inför säsongen 2008. Men någon jättesuccé har det väl knappast blivit och han har endast lyckats sätta 16 mål på 79 matcher.

Anfallskollegan Ricardo Santos kom till Kalmar året innan. Inte heller han har lyckats särskilt bra i Smålandsklubben och har lånats ut till både Åtvidaberg och Jönköpings Södra.

KALMAR. Daniel Sobralense bombade in 2-0 när Kalmar slog Trelleborg på Guldfågeln Arena. Då visade den 28-årige brassen sitt klara missnöje med klubben och tränaren Nanne Bergstrand - och vägrade fira sitt mål.

Ricardo Santos och Sobralenses kontrakt löper ut efter säsongen. Än så länge har förhandlingarna gått trögt och allt tyder på att det inte kommer bli någon fortsättning för de sydamerikanska lirarna.

I stället har de petats vid flera tillfällen av tränaren Bergstrand, som fick se Daniel Mendes öppna målskyttet efter endast en minut och sedan Tobias Eriksson sätta 3-0 strax innan paus.

Trelleborg var riktigt illa ute, men kom tillbaka i slutet av matchen. Kristian Haynes och Andreas Grahm gjorde de sista minuterna till riktiga nagelbitare med sina mål.

Men närmare än 3-2 kom de aldrig och Kalmar klättrade därmed till en andraplats.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!