Onsdag 23 Jun
Stockholm

Hysén slog till - gånger tre

Tobias Hysén såg till att Halmstad fick deppa ånyo.
1 av 2
Tobias Hysén såg till att Halmstad fick deppa ånyo. Foto: THOMAS JOHANSSON / SCANPIX
Halmstad har inte vunnit sedan den 14 maj.
2 av 2
Halmstad har inte vunnit sedan den 14 maj. Foto: THOMAS JOHANSSON / SCANPIX

Tobias Hysén förnedrade Halmstad med ett hat trick.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Selakovics dröminhopp

54 minuten: Selakovic ersätter Andreas Drugge.

71 minuten: Efter diskussioner tar "Sella" straffen som Hysén ordnade, hur säkert som helst. 1-0

86 minuten: Selakovic viker in och skjuter 2-0.

91 minuten: Dyrestam slår inlägget, Sella är där. 3-0.

Kräftgången fortsätter för Halmstad BK. Denna gång var det Tobias Hysén som på egen hand såg till att skjuta tabelljumbon ett steg närmare Superettan.

Hysén behövde lite knappt 40 minuter innan han hade nätat gånger två. 1-0 kom i den 16:e minuten efter att Karl-Johan Jonsson släppt en onödig retur på Sebastian Erikssons skott. Hysén behövde bara sätta pannan till och ledningen var ett faktum.

Om det första målet var enkelt, så var det andra desto snyggare. Adam Johansson skickade iväg ett hårt skruvat inlägg som Tobbe – återigen med pannan – styrde upp i nättaket.

Strax efter halvtidsvilan skulle han dessutom se till att fullborda ett hat trick. Återigen var det ett tveksamt ingripande från Halmstad-målvakten som bäddade för målet. Jonsson kunde inte greppa bollen i en duell med Sebastian Eriksson och bollen rullade ut till Hysén som enkelt kunde lägga in sitt tredje för dagen.

Halmstad kunde visserligen reducera tack vare en straffspark, men med en Tobias Hysén på spelhumör i motståndarlaget så var den 13 förlusten för säsongen ett odiskutabelt faktum. Det har nu gått 73 dagar sedan Halmstad Bollklubb vann en allsvensk match...

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Nästa artikel
Tobbe blir kvar(!)