Målexplosion - då fick Halmstad äntligen jubla

Målen haglade in när Halmstad vann.

HALMSTAD. En ordentlig målexplosion. Då kunde Halmstad till slut bryta den kolsvarta förbannelsen - och vinna efter hisnande 5-4 mot IFK Norrköping.

Joe Sise skulle bli krislagets store matchhjälte. Anfallaren slog till två gånger om när HBK segrade för första gången på tolv matcher. Det andra kom med bara minuterna kvar av mötet. Ett möte som kom igång ordentligt efter den första halvleken.

Emil Salomonsson inledde målkavalkaden tidigt i den första halvleken, innan Shpetim Hasani fixade kvitteringen bara momenten innan pausvilan.

Sju mål på de efterföljande 45 minuter fick publiken på Örjans Vall se. Men det var alltså Joe Sises som blev direkt avgörande för matchen.

HBK, som desperat törstar efter trepoängare, ligger dock fortfarande allra sist i tabellen.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

igår 20:40
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.