Selakovic räddade guldtrions sista hemmaderby

Det var segt värre när IFK Göteborg spelade 2-2 hemma mot Häcken.

GÖTEBORG. Det blev ingen sista derbyseger på hemmaplan för tränartrion i IFK Göteborg när Häcken kom på besök. Stefan Rehn, Jonas Olsson och Teddy Olausson - som lämnar Blåvitt efter säsongen - fick i stället nöja sig med en pinne och 2-2.

Och för det kan man tacka Stefan Selakovic. Den 34-årige mittfältaren inledde målskyttet efter dryga halvtimmen i en match som var allt annat än publikfriande.

Hemmalaget såg ut att kunna lämna den första halvleken med en bräcklig 1-0-ledning. Men just när de flesta förberedde sig för pausvilan kunde Jonas Bjurström, framspelad av Rene Makondele, smälla in kvitteringen bakom Erik Dahlin i hemmamålet.

Bjurström skulle dessutom komma att ta ledningen en bra bit i den andra halvleken. Även den här gången låg Makondele bakom målet.

Stefan Selakovic ville inte vara sämre än sin motståndare och gjorde även han sitt andra mål för kvällen. En balja som dessutom skulle komma att bli matchens sista.