Onsdag 8 Dec
Stockholm

Malmö-stjärnan förblir himmelsblå: "Vi ska snacka om saken"

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Nu ser det ut som att det kan bli Sydsverige istället för Syditalien för Zlatan-kopian: "Vi ska träffas och snacka om framtiden".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
MFF-spelarna med utgående kontrakt

Dejan Garaca, 20, målvakt. Får inte förlängt.

Agon Mehmeti, 21, anfallare.

Dusan Melicharek, 27, målvakt.

Jeffrey Aubynn, 34, mittfältare.

Yago Fernandez, 23, försvarare.

MALMÖ. Det har varit många bud om Agon Mehmetis framtida adress. Men än är ingenting klart med Serie A-klubben Palermo och sportchefen Per Ågren vill ha kvar 21-åringen i klubben.  

- Men jag kommer ha samtal med Agon inom kort, innan dess har jag inte något att samtala med er i pressen om, säger Ågren till Nyheter24

Men tänker ni diskutera en förlängning med honom?

- Absolut, vi tänker fortsätta de diskussioner som vi har inlett tidigare under säsongen.

Anfallaren själv medger att han ska diskutera sin framtid med Malmö FF.

- Det är som du säger, vi kommer förmodligen snart att träffas och snacka om vad som händer i framtiden, säger Mehmeti till Nyheter24. 

Palermos ordförande Maurizio Zamparini gick i juli ut i italienska medier och deklarerade att svensken var klar för spel i Serie A. I slutet av september gick klubben sen själv ut och dementerade sina egna uppgifter.

Vad tycker du om deras agerande?

- Jag vet inte. Det är upp till dem och det låter som att du ska fråga Palermo istället? Om dom vill bekräfta något så får de väl göra det.

Känns Palermo fortfarande som ett alternativ?

- Javisst, det är ett alternativ, det är klart.

Fem utgående kontrakt ska förhandlas

Det är bråda tider för Per Ågren som utöver Mehmeti har fyra andra spelare med utgående kontrakt. Reservmålvakten Dejan Garaca har redan fått beskedet att han måste lämna klubben och 34-åringen Jeffrey Aubynn ryktas vara på väg tillbaka "hem" till Göteborg. I övrigt är det locket på från Ågren.

- Vi är ju till skillnad från andra lag fortfarande inblandade i tävlingsmatcher. Så vi har inte gå in i några djupare förhandlingar de senaste veckorna då vi har matchats hårt, säger Ågren och fortsätter:  

- Och jag vill inte att de ska gå och läsa i pressen om vi har beslutat oss för det ena eller andra, det här är samtal som sker individuellt.

Agon Mehmeti är lika svävande på sitt svar.

Vart vill du spela?

- Ja, ehm, vi får se.

Kommentera
Kopiera länk
Dela