1 av 3
- Foto: Scanpix
2 av 3
- Foto: Scanpix
3 av 3
- Foto: Scanpix

Malmö-stjärnan förblir himmelsblå: "Vi ska snacka om saken"

Nu ser det ut som att det kan bli Sydsverige istället för Syditalien för Zlatan-kopian: "Vi ska träffas och snacka om framtiden".


MFF-spelarna med utgående kontrakt

Dejan Garaca, 20, målvakt. Får inte förlängt.

Agon Mehmeti, 21, anfallare.

Dusan Melicharek, 27, målvakt.

Jeffrey Aubynn, 34, mittfältare.

Yago Fernandez, 23, försvarare.

MALMÖ. Det har varit många bud om Agon Mehmetis framtida adress. Men än är ingenting klart med Serie A-klubben Palermo och sportchefen Per Ågren vill ha kvar 21-åringen i klubben.  

- Men jag kommer ha samtal med Agon inom kort, innan dess har jag inte något att samtala med er i pressen om, säger Ågren till Nyheter24

Men tänker ni diskutera en förlängning med honom?

- Absolut, vi tänker fortsätta de diskussioner som vi har inlett tidigare under säsongen.

Anfallaren själv medger att han ska diskutera sin framtid med Malmö FF.

- Det är som du säger, vi kommer förmodligen snart att träffas och snacka om vad som händer i framtiden, säger Mehmeti till Nyheter24. 

Palermos ordförande Maurizio Zamparini gick i juli ut i italienska medier och deklarerade att svensken var klar för spel i Serie A. I slutet av september gick klubben sen själv ut och dementerade sina egna uppgifter.

Vad tycker du om deras agerande?

- Jag vet inte. Det är upp till dem och det låter som att du ska fråga Palermo istället? Om dom vill bekräfta något så får de väl göra det.

Känns Palermo fortfarande som ett alternativ?

- Javisst, det är ett alternativ, det är klart.

Fem utgående kontrakt ska förhandlas

Det är bråda tider för Per Ågren som utöver Mehmeti har fyra andra spelare med utgående kontrakt. Reservmålvakten Dejan Garaca har redan fått beskedet att han måste lämna klubben och 34-åringen Jeffrey Aubynn ryktas vara på väg tillbaka "hem" till Göteborg. I övrigt är det locket på från Ågren.

- Vi är ju till skillnad från andra lag fortfarande inblandade i tävlingsmatcher. Så vi har inte gå in i några djupare förhandlingar de senaste veckorna då vi har matchats hårt, säger Ågren och fortsätter:  

- Och jag vill inte att de ska gå och läsa i pressen om vi har beslutat oss för det ena eller andra, det här är samtal som sker individuellt.

Agon Mehmeti är lika svävande på sitt svar.

Vart vill du spela?

- Ja, ehm, vi får se.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hedman: "Tillbaka på nivån där jag hör hemma"

Testades positivt för dopning – tävlade i OS ändå

1 timme sedan
23 kinesiska simmare testades positivt för dopning – men fick ändå fortsätta tävla. 13 av dessa deltog senare vid OS i Tokyo 2021 och vann bland annat tre guldmedaljer. Det avslöjar Daily Telegraph, New York Times och ARD under lördagen.

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

idag 06:02
Verstappen tog hem segern före Mercedesföraren Lewis Hamilton och stallkollegan från Red Bull, Sergio Perez. Han utökar därmed sin ledning i F1-kampen totalt.

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.