Jimmy Durmaz nätade för MFF. - Foto: SCANPIX
Dahlin var verkligen inte glad efter matchen.
Dahlin var verkligen inte glad efter matchen. - Foto: SCANPIX
Här styr Gunnar Thorvaldsson in bollen i mål - med armen.
Här styr Gunnar Thorvaldsson in bollen i mål - med armen. - Foto: SCANPIX
"Peking" vann med 3-2.
4 av 5
"Peking" vann med 3-2. - Foto: SCANPIX
5 av 5
Domaren Michael Lerjeus (t.h.) visar en arg Johan Dahlin det gula kortet efter "Pekings" 1-0-mål. - Foto: SCANPIX

Domarmissarna sänkte MFF: "Vi förtjänar mer"

Ett handsmål och ett felaktigt bortdömt mål. Malmö FF hade verkligen inte domarna med sig när de åkte på en tung 2-3-förlust borta mot IFK Norrköping.

IFK Norrköping - 3 - 2 - Malmö FF

Målskyttar, IFK Norrköping: 1-0 (21) Gunnar Thorvaldsson, 2-1 (80) Gunnar Thorvaldsson, 3-1 (89) James Frempong.

Målskyttar, Malmö FF: 1-1 (52) Jimmy Durmaz, 2-3 (90) Jiloan Hamad.

Varningar, IFK Norrköping: Andreas Johansson, Shpetim Hasani.

Varningar, Malmö FF: Johan Dahlin, Pontus Jansson, Jiloan Hamad, Jimmy Durmaz.

Publiksiffra: 8 079, Nya Parken.

Domare: Michael Lerjeus.

Matchens lirare?

Vem tyckte du var matchens lirare? Rösta här och tävla om biljetter, VIP-resa och äran att dela ut priset till matchens bästa spelare i Sverige - Frankrike i sommarens EM.

Vill du bli Nyheter24:s EM-reporter?

Nextinfootball.se kan du tävla och vinna jobbet.

Kör igång direkt!

NORRKÖPING. Det blev en riktig nagelbitare på Nya Parken när IFK Norrköping drabbade samman med Malmö FF. Till slut kunde dock hemmalaget - efter lite hjälp av domaren Michael Lerjeus - knipa trepoängaren och klättra till en femteplats.

– Jag tycker att vi inte förtjänar att förlora den här matchen, säger MFF-tränaren Rikard Norling till Canal Plus direkt efter matchen.

Gästernas stora otur började efter 21 minuters spel, då Gunnar Thorvaldsson spräckte nollan. Men bollen tog faktiskt på islänningens hand innan den hittade sig in bakom bortamålvakten Johan Dahlin, som var helt rosenrasande på domaren.

MFF kom dock tillbaka i den andra halvleken genom Jimmy Durmaz. Och med drygt 20 minuter kvar att lira lobbade även Jiloan Hamad in 2-1 bakom Abbas Hassan - men blåstes felaktigt av för offside. I stället kunde Thorvaldsson göra sitt andra mål för kvällen, innan James Frempong drygade ut till 3-1 strax innan fulltid.

"Vi förtjänar poäng"

Dramatiken slutade dock inte där och bara sekunderna senare fick Hamad äntligen göra sitt mål. Men då var det alldeles för sent och det guldtippade MFF fick lämna Nya Parken utan några poäng.

– Vi förtjänar minst en poäng och kanske mer till och med, säger bortatränaren besviket.

Fansen får ersättning – efter Messis frånvaro

Ronaldo vilar – spelar inte mot Sverige

Cristiano Ronaldo, 39, har vräkt in mål mot Sverige genom åren. Det gör han inte på torsdag. Världsstjärnan vilas av Portugals förbundskapten Roberto Martínez.

Seger för Norrköping som förlänger vinstsviten

Serieledande Norrköping förlänger segersviten i Svenska Basketligan herr, på måndagen vann vinstmaskinen hemma mot fjärdeplacerade Jämtland. Efter segersiffrorna 90-79 (26-16, 24-28, 22-9, 18-26) har nu Norrköping fem raka segrar. Jämtlands svit på sex matcher i rad utan förlust bröts dock.

Världstvåans sorg – pojkvännen död

idag 07:26
Belarusisk ishockey har sorg.

Vinicius Junior utsatt för mer rasism

idag 06:59
Real Madrid har anmält nya rasistiska påhopp på den brasilianske anfallsstjärnan Vinicius Junior.

Landslagskompisarna: "Vi ska visa support"