Nyheter24 ringde upp en sierska - som kunde se tydliga tecken på att 1-1-förbannelsen fortsätter.
1 av 4
Nyheter24 ringde upp en sierska - som kunde se tydliga tecken på att 1-1-förbannelsen fortsätter. - Foto: Christine Olsson / SCANPIX
I kväll väntar returen mot IFK Norrköping. Blir det 1-1 är det tredje raka matchen och totalt nionde matchen för säsongen som slutar så.
2 av 4
I kväll väntar returen mot IFK Norrköping. Blir det 1-1 är det tredje raka matchen och totalt nionde matchen för säsongen som slutar så. - Foto: Scanpix
3 av 4
- Foto: Patric Söderström / SCANPIX
På 15 matcher har Djurgården bara vunnit tre.
4 av 4
På 15 matcher har Djurgården bara vunnit tre. - Foto: Scanpix

Sierskan: "Korten talar för att det blir 1-1"

Djurgården lider av en förbannelse - det får Nyheter24 bekräftat efter att ha pratat med tarotexperten.


Lämnar Djurgården
Kebba Ceesay har meddelat att han inte tänker förlänga sitt kontrakt med Djurgården. Mittbacken hoppas på att kunna lämna redan under sommaren - och hans nästa val kommer alltså bli helt avgörande för hans karriär enligt sierskan som Nyheter24 har pratat med. 
– Jag har varit här i sex år och känner att jag vill testa mina vingar. Som fotbollsspelare vill man försöka nå så långt som möjligt, säger Ceesay själv till Fotbollskanalen. 
STOCKHOLM. På 15 allsvenska matcher har Djurgården spelat 1-1 hela åtta gånger. I kväll spelar blåränderna mot IFK Norrköping - som de spelade, just det, 1-1 mot senast.

Nyheter24 plockade upp luren för att reda ut om de högre makterna har någonting med saken att göra. 

Hur slutar kvällens match?  
– Korten talar starkt för att det blir 1-1, det måste jag säga. Med viss reservation för en Djurgårdsseger. Det finns ett negativt kort som heter "förtryck" som talar för dem när jag lägger dem igen. Men annars talar korten för att det blir 1-1, säger sierskan Åse till Nyheter24. 

När vi ändå är i gång, vad säger korten om Kebba Ceesays framtid? 
– Även ifall hans framtid inom det här området är ljus, så visar korten att hans nästa beslut blir avgörande. Han får inte tro att han är oövervinnlig, tror han det kan det sluta med att han biter sig själv i baken och stannar på liknande nivå karriären ut. 

IFK Norrköping - Djurgården startar 19.00 och visas i Canal Plus.   
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.