Peter Larsson återvänder hem till Helsingborg.
1 av 2
Peter Larsson återvänder hem till Helsingborg. - Foto: BJORN LINDGREN/SCANPIX
Backen har fått snålt med speltid i FC Köpenhamn och ville lämna.
2 av 2
Backen har fått snålt med speltid i FC Köpenhamn och ville lämna. - Foto: BJORN LINDGREN/SCANPIX

Nästa profilvärvning i Allsvenskan – Peter Larsson klar för HIF

Succévärvningarna fortsätter i Allsvenskan. Näste man som återvänder hem är Peter Larsson som har skrivit på för Helsingborg.


HELSINGBORG. Henok Goitom, Daniel Majstorovic, Matias Concha, Mattias Bjärsmyr och Mohamed Bangura. Alla har de återvänt "hem" till Allsvenskan. Nu utökas skaran av återvändare. Enligt Fotbollskanalen är den gamle Helsingborgsbacken Peter Larsson klar för HIF. Larsson har fått dåligt med speltid i FC Köpenhamn och vill lämna – vilket även den danska klubben vill att han ska göra.

– Peters situation i FCK är som den alltid har varit - han får inte så mycket speltid. Jag tror att han kommer att lämna oss innan transferfönstret stänger, jag hoppas det för hans bästa så att han får spela fotboll igen, har FCK:s sportchef Carsten V. Jensen sagt till Fotbollskanalen

FCK:s sportchef vill inte bekräfta affären men säger att besked om Peter Larssons framtid kommer att komma inom en snar framtid. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skellefteå klart för semifinal

Rolfö petade Barcelona till semifinal

1 timme sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

idag 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

idag 15:51
Sandro Tonali har redan stängts av från all fotboll i tio månader. Nu anklagas Newcastlespelaren på nytt, för 50 bettingbrott under sin korta tid i England.

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

idag 14:54
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

idag 14:36
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.