Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nästa profilvärvning i Allsvenskan – Peter Larsson klar för HIF

- 31/08/2012, 12:04
Peter Larsson återvänder hem till Helsingborg.
1 av 2

Peter Larsson återvänder hem till Helsingborg.

BJORN LINDGREN/SCANPIX

Backen har fått snålt med speltid i FC Köpenhamn och ville lämna.
2 av 2

Backen har fått snålt med speltid i FC Köpenhamn och ville lämna.

BJORN LINDGREN/SCANPIX

Succévärvningarna fortsätter i Allsvenskan. Näste man som återvänder hem är Peter Larsson som har skrivit på för Helsingborg.

HELSINGBORG. Henok Goitom, Daniel Majstorovic, Matias Concha, Mattias Bjärsmyr och Mohamed Bangura. Alla har de återvänt "hem" till Allsvenskan. Nu utökas skaran av återvändare. Enligt Fotbollskanalen är den gamle Helsingborgsbacken Peter Larsson klar för HIF. Larsson har fått dåligt med speltid i FC Köpenhamn och vill lämna – vilket även den danska klubben vill att han ska göra.

– Peters situation i FCK är som den alltid har varit - han får inte så mycket speltid. Jag tror att han kommer att lämna oss innan transferfönstret stänger, jag hoppas det för hans bästa så att han får spela fotboll igen, har FCK:s sportchef Carsten V. Jensen sagt till Fotbollskanalen

FCK:s sportchef vill inte bekräfta affären men säger att besked om Peter Larssons framtid kommer att komma inom en snar framtid.