Philip Haglund fick 142 svar på sin kontaktannons.
1 av 3
Philip Haglund fick 142 svar på sin kontaktannons. - Foto: MARCUS ERICSSON/Bildbyrån
"Jag var »in a flow« och surfade på en enda stor digital tsunami genom Internets alla sköna servrar", skriver Haglund på sin blogg.
2 av 3
"Jag var »in a flow« och surfade på en enda stor digital tsunami genom Internets alla sköna servrar", skriver Haglund på sin blogg. - Foto: Bildbyrån
Men nu vill han fokusera på fotbollen tillsammans med sina lagkamrater i IFK Göteborg.
3 av 3
Men nu vill han fokusera på fotbollen tillsammans med sina lagkamrater i IFK Göteborg. - Foto: Bildbyrån

Populäre Haglund fick 142 svar på sin kontaktannons

Philip Haglunds kontaktannons på nätet blev en stor snackis förra veckan. Blåvittspelaren fick 142 svar på sin annons – men nu vill han koncentrera sig på fotbollen igen: "Jag surfade på en enda stor digital tsunami."


GÖTEBORG. Förra veckan skapade den 25-årige IFK Göteborg-spelaren Philip Haglund ett stort rabalder i medie-Sverige. I sin blogg på fotbollsmagasinet Offsides hemsida publicerade det före detta Hollandsproffset ett inlägg med en kontaktannons där han sökte sin framtida fru. 

Nu har 25-åringen följt upp sin kontaktannons med ett nytt blogginlägg. Haglund skriver att han är oerhört förvånad över den stora uppståndelse som hans kontaktannons skapade - framför allt i media – och han har aldrig varit så populär på sociala medier som Facebook och Twitter.

–  Jag var »in a flow« och surfade på en enda stor digital tsunami genom Internets alla sköna servrar. Jag hade skapat en nyhet ur vad som från början var ett skrattande formulerande i min vildaste fantasi. Och… jag älskade det!, skriver han på bloggen.

"Vill tacka de 142 underbara människor som svarat"

Haglunds kontaktannons gav även mycket bra respons och nu tackar sina beundrare.

– Jag vill härmed passa på att tacka alla de 142 underbara människorna som svarade på min kontaktannons. Jag blev djupt glad och smickrad för vartenda ett av de svar jag fick. Stort tack och lycka till med kärleken!, skriver han.

Nu vill dock Haglund att det är fotbollen som ska genera rubriker i fortsättningen.

– Men även om jag fick ett ögonblicks kändisglans och internetboom är det inget jag önskar händer igen. Jag ska förhoppningsvis spela ytterligare 1 000 matcher och kanske åter vara huvudnyhet på Sportbladet, fast av en helt annan anledning. Kanske för ett mål, en match eller en övergång, skriver han

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!