Kennedy kan missa tisdagens viktiga möte mot Brommapojkarna.
1 av 3
Kennedy kan missa tisdagens viktiga möte mot Brommapojkarna. - Foto: Annika af Klercker
Kennedy Bakircioglu kom från Racing Santander till Hammarby tidigare i höst.
2 av 3
Kennedy Bakircioglu kom från Racing Santander till Hammarby tidigare i höst. - Foto: Annika af Klercker
Familjen Bakircioglu väntas få nytillskott vilken dag som helst.
3 av 3
Familjen Bakircioglu väntas få nytillskott vilken dag som helst. - Foto: Annika af Klercker

Oklart om Kennedy startar mot Brommapojkarna

Kennedy Bakircioglu kan komma att missa Hammarbys viktiga match mot Brommapojkarna på tisdagskvällen. Anledningen: Mittfältarens väntas bli pappa vilken dags som helst.


Tidigare klubbar

Assyriska 1996–1998

Hammarby 1999–2003

Iraklis 2003–20052

Twente 2005–2007

Ajax 2007–2010

Racing Santander 2010–2012

Hammarby 2012–Idag

STOCKHOLM. Kennedy Bakircioglu återkomst till Hammarby resulterade i en 2-1 seger mot Ängelholm inför fulla läktare på Söderstadion. På tisdagen kan nyförvärvet lysa med sin frånvaro då hans familj väntas få ett nytillskott, i form av en baby.

– Det är ett viktigt ögonblick i livet och det är självklart någonting som jag respekterar, säger hammarbys tränare Gregg Berhalter till fotbollskanalen.

Skulle det vara så att Kennedy är aktuell för spel så menar Berhalter att han kommer att spela precis som om det vore vilken match som helst. För Berhalter och Hammarby är det en jätteförlust att Kennedy eventuellt inte kommer till spel. Hammarby ligger inför matchen elva poäng bakom just Brommapojkarna i tabellen. Viktiga poäng att hämta för att kunna behålla chansen att nå kvalplatsen till Allsvenskan.

Litar på Kennedy

Om Kennedy kommer till spel sker det i samråd med Kennedy själv, det finns nämligen ingen plan på att låta honom spela och sedan byta ut honom om något skulle hända med födseln. Är Kennedy med mot Brommapojkarna är inte Berghalter orolig för att Kennedy har fokus på något annat.

– Absolut inte. Kennedy är ett proffs, han är så pass rutinerad att om han går ut på planen är det fullt fokus på det. Jag har fullt förtroende för honom, säger Berghalter till fotbollskanalen.se

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hedman: "Tillbaka på nivån där jag hör hemma"

1 timme sedan

Testades positivt för dopning – tävlade i OS ändå

1 timme sedan
23 kinesiska simmare testades positivt för dopning – men fick ändå fortsätta tävla. 13 av dessa deltog senare vid OS i Tokyo 2021 och vann bland annat tre guldmedaljer. Det avslöjar Daily Telegraph, New York Times och ARD under lördagen.

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

idag 06:02
Verstappen tog hem segern före Mercedesföraren Lewis Hamilton och stallkollegan från Red Bull, Sergio Perez. Han utökar därmed sin ledning i F1-kampen totalt.

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.