GIF Sundsvall jublar efter 1–1-målet. Resultatet stod sig matchen ut men Sundsvall var illa ute. - Foto: Pontus Lundahl/Scanpix
Nickduell där Dinko Felic nådde högst och kunde placera in 1–0.
Nickduell där Dinko Felic nådde högst och kunde placera in 1–0. - Foto: Pontus Lundahl/Scanpix
Syrianska-glädje efter ledningsmålet.
Syrianska-glädje efter ledningsmålet. - Foto: Pontus Lundahl/Scanpix
Sundsvalls kvittering.
Sundsvalls kvittering. - Foto: Pontus Lundahl/Scanpix

"Vi får vara glada att vi får oavgjort"

Sundsvall klarade 1-1 mot Syrianska i en match som gällde mycket då båda lagen krigar om att undvika kvalplats.

Det blev delad pott i mötet mellan Syrianska och GIF Sundsvall. Syrianska inledde målskyttet i den 15:e minuten genom Dinko Felic. Sundsvall lyckades kvittera i den 36:e när en fri Emil Forsberg kunde placera in bollen.

Andra halvlek skulle dock bara handla om Syrianska som hade mängder av chanser men som de inte lyckades förvalta. Sundsvall kan tacka eventuella högre makter för att de inte förlorade matchen.

– Vi får vara glada för det, vi är starka som orkar stå emot Syrianska. De skapar mycket, det var jobbigt men vi gjorde en bra arbetsinsats, sa en nöjd Sören Åkeby till C More efter matchen.

Från Syrianskas håll var det däremot lite mer frustrerade känslor.

– Vi hade en jättefin period de första 25 och mot slutet. Vi skapar tillräckligt för att vinna, men har lite otur och oflyt. Vi är fortfarande före Sundsvall i tabellen men jag är besviken, sa Syrianska-tränaren Özcan Melkemichel.

/

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

igår 20:40
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.