Simon Tibbling gratuleras efter sitt första allsvenska mål.
1 av 3
Simon Tibbling gratuleras efter sitt första allsvenska mål. - Foto: MAJA SUSLIN/ SCANPIX
Tibbling placerade iskallt in bollen.
2 av 3
Tibbling placerade iskallt in bollen. - Foto: MAJA SUSLIN/ SCANPIX
Erton Fejzullahu gör 2–0.
3 av 3
Erton Fejzullahu gör 2–0. - Foto: MAJA SUSLIN/ SCANPIX

Djurgården utklassade Gais

Djurgården lyckades göra tre mål i en match för första gången på två månader. Erton Fejzullahu gjorde två mål och Simon Tibbling gjorde sitt första allsvenska mål.


Det dröjde till den 55:e matchminuten innan Djurgården spräckte Gais nolla genom Erton Fejzullahu, som nätade för första gången på fem matcher. Han gjorde även 2–0-målet på en riktig bjudning från Gais-keepern Dime Jankulovski.

Men det folk kommer att prata om på jobbet i morgon är Simon Tibblings första allsvenska mål, som placerar sig i drömsfären av fotbollsmål. 18-åringen placerade stensäkert in bollen i Jankulovskis bortre hörn.

– Den där typen av mål har han gjort genom hela sin karriär, någon typ av lobbskott, det är han bra på och det har vi sett tidigare i djurgårdströjan. Det var kul att han fick göra det i allsvenskan också, säger djurgårdstränaren Magnus Pehrsson till C More.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

SHL-stjärna har fått hat och hot efter övergång

Klart: Han tar över som ny tränare i AIK

1 timme sedan
Markus Åkerblom blir ny huvudtränare för AIK i hockeyallsvenskan och har skrivit på ett kontrakt över två säsonger. Målet är att ta Solnalaget tillbaka till högstaligan SHL.

Hälsan stoppar Kinhult – missar majorn

1 timme sedan
Frida Kinhult har visat fin form på sistone, men nu missar hon veckans majortävling i Texas.

Nadal dominant i comebacken: "Betyder mycket"

2 timmar sedan
Rafael Nadal vann övertygande i comebacken. Efter drygt tre månaders skadeuppehåll besegrade han italienaren Flavio Cobolli med 2–0 i set i första omgången av Barcelonas ATP-turnering. Att kunna vara med och tävla betyder mycket, säger han.

Stjärnans OS-plan – revansch i Paris

2 timmar sedan
Revansch. Det är vad Jim Gottfridsson tänker på när han pratar om OS i Paris – och handbollsstjärnan anser att känslan är en styrka. Det tror jag talar för oss, säger han.

Klart: Nordiska dueller i Paris-OS

2 timmar sedan
Värdnationen Frankrike valde grupp B. Därmed hamnade Sverige i A – tillsammans med bland andra Norge och Danmark. Paris-OS fylls därmed av nordiska dueller.