Stefan Selakovic tvingas lämna Blåvitt: "Jag blev besviken och arg".
Stefan Selakovic tvingas lämna Blåvitt: "Jag blev besviken och arg". - Foto: Patric Söderström / SCANPIX

Borttvingade veteranen rasar mot "Blåvitt"

Efter åtta säsonger tvingas Stefan Selakovic bort från IFK Göteborg. Nu rasar veteranen mot klubbledningen: "Vi har inte haft någon dialog".


Selakovics karriär i "Blåvitt"

2005-2012 (åtta säsonger).

Allsvenskan: 200 matcher, 40 mål.

GÖTEBORG. Det har länge varit oklart om Stefan Selakovic, som är inne på sin åttonde säsong i "Blåvitt", skulle förlänga med klubben. Nu står det klart att han får leta sig vidare. Veteranen kritiserar öppet klubbledningen för hur de hanterat situationen.

– Det här var inte vad jag väntat mig i och med att beskedet dröjt så länge. Jag är lite missnöjd med att det drog ut så på tiden, och det har jag sagt till dem också. Jag tycker vi skulle haft en dialog under året och det har vi inte haft, det tycker jag är dåligt. Vips är det möte och tack och adjö, det tyckte inte jag var så himla bra, säger Selakovic till Expressen.

Det var känslosamt när "Sella" fick beskedet i veckan att han inte kommer erbjudas något nytt kontrakt.

– Först blev man så klart jäkligt ledsen. Sen besviken och efter ett tag lite arg. Det är lite av allt, det har varit jobbiga dagar faktiskt, säger han.

Ska inte lägga av

Den 35-årige offensive mittfältaren kommer tackas av inför IFK Göteborgs hemmamatch mot Djurgården i säsongens avslutande omgång på söndag. Men det är inte aktuellt att lägga skorna på hyllan.

– Jag får ge mig ut och leta. Jag känner mig inte färdig med fotbollen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över – PSG vann klart

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

1 timme sedan
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

1 timme sedan
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

1 timme sedan
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

2 timmar sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

idag 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.