Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Black Week börjar om

 
Dagar
 
Timmar
 
Minuter
 
Sekunder

Syrianska lånar Rajalakso av Djurgården

Sebastian Rajalakso lånas ut till Syrianska under 2013.
1 av 2

Sebastian Rajalakso lånas ut till Syrianska under 2013.

© Bildbyrån / JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN

Syrianskas manager Özcan Melkemichel behöver ytterligare spelare i sin trupp på nu 17 man.
2 av 2

Syrianskas manager Özcan Melkemichel behöver ytterligare spelare i sin trupp på nu 17 man.

Jens L´Estrade / SCANPIX

Sport | 27/03/2013 10:26

En tuff konkurrenssituation gör att Sebastian Rajalakso, 24, lånas ut av Djurgården – till den allsvenska konkurrenten Syrianska,

Under den allsvenska upptaktsträffen berättade Syrianskas manager Özcan Melkemichel att laget bara har 16 spelare att tillgå i truppen. Men nu har klubben åtminstone fyllt på med ett nytt, men erfaret, namn till den allsvenska starten på söndag.

På grund av den tuffa konkurrenssituationen släpper nämligen Djurgården honom på lån till Södertäljeklubben under hela säsongen. Han kommer dock inte spela matcherna mot Dif.

– “Sebbe” är en spelare som har fått mycket speltid under sin tid i Djurgården och även sedan jag tillträdde som manager. Under årets försäsong har han inte varit lika frekvent i startelvan. Vi har haft en dialog där vi kom fram till att en utlåning är en bra lösning. Förhoppningsvis är det bättre för hans fortsatta utveckling, säger Dif:s manager Magnus Pehrsson till klubbens officiella hemsida