Djurgårdens lagkapten höll tal till fansen innan lördagens match.
1 av 3
Djurgårdens lagkapten höll tal till fansen innan lördagens match.
Detta efter att Magnus Pehrsson lämnat sitt uppdrag som manager i Djurgården – efter hot av supportrar. Tommy Jacobsson, klubbens ordförande, har också avgått.
2 av 3
Detta efter att Magnus Pehrsson lämnat sitt uppdrag som manager i Djurgården – efter hot av supportrar. Tommy Jacobsson, klubbens ordförande, har också avgått. - Foto: Bildbyrån
Se videon för att höra hela talet.
3 av 3
Se videon för att höra hela talet.

DIF-kaptenen till fansen: "Det kan rasera hela föreningens framtid"

Se video. På fredagen avgick managern Magnus Pehrsson och klubbens ordförande Tommy Jacobsson efter våldshot från supportrar. Lagkaptenen Joel Riddez tog därför tillfället i akt att hålla ett tal till fansen innan lördagens match mot Syrianska:
– Glöm aldrig att järnkaminer hatar inte, vi älskar, säger kaptenen.


Dif-kaptenens tal till fansen:

Här är hela talet i skrift:

"Vi vill läsa upp ett uttalande med anledning av det som hände igår. Detta uttalande står alla spelare och ledare bakom. Det som har hänt är helt oacceptabelt. Vi spelar kan aldrig tillåta att dessa mörka krafter svartmålar vår förening. Konsekvensen kan i framtiden leda till att spelare, ledare och supportrar väljer andra klubbar framför Djurgården. Det här förstör också kärleken och glädjen till fotbollen och måste få ett slut. Får detta fortsätta kan det rasera hela föreningens framtid. I dag spelar vi för Magnus, Tommy och de 99,9 procenten äkta djurgårdarna som stöttar vår förening. Glöm aldrig att järnkaminer hatar inte, vi älskar."

Läs mer om avhoppen i de relaterade artiklar som bifogats till höger.

Dif
/
tal
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!