Åtvidaberg bjöd hemmapubliken på målkalas. - Foto: © BildbyrŒn / BILDBYRN
Matchen slutade 5-1.
Matchen slutade 5-1. - Foto: © BildbyrŒn / BILDBYRN

DIF:s nya fiasko - krossat av Åtvidaberg

Målkalas. De var ett dystert Djurgården som gick av planen när domaren blåste av matchen. Åtvidaberg hade då gjort fem mål mot ett skärrat DIF.

Åtvidaberg FF - Djurgårdens IF (5–1)

Mål: 1–0 Imad Zatara (19), 2–0 Viktor Prodell (36), 3–0 Tom Pettersson (48), 4–0 Imad Zatara (61), 5–0 Viktor Prodell (63), 5–1 Amadou Jawo (81)

Varningar: Djurgården: M. Österg, A. Johansson

Djurgårdens katastrofala säsong fortsätter.

Efter ungefär 20 minuter sköt Imad Zatara in matchens första mål efter styrning av Marc Pederson

Tio minuter därefter var det dags för 2–0, då Viktor Prodell nätade efter en fin mottagning och förstatouch utanför bortalagets straffområde.

Målkalaset fortsatte

Nästan direkt efter paus skulle det bjudas på ännu fler mål. Denna gång visde Tom Pettersson DIF vart skåpet skulle stå.

Åtvida gjorde ännu en målintensiv och Prodell, som innan lördagens match inte hade gjort något mål, fick göra sitt andra allsvenska mål.

5-0 höll sig nästan hela matchen ut. Men i den 81:a minuten fick Amadou Jawo sätta ett tröstmål för DIF.

Djurgårdens uppförsbacke fortsätter efter lördagens tunga 5–1-förlust.