Här är Tamas, till vänster, i duell med Robin van Persie.
Här är Tamas, till vänster, i duell med Robin van Persie. - Foto: © BildbyrŒn / BILDBYRN

Landslagsstjärnans lagkamrat arresterad – för inbrott och fylleri

Jonas Olssons lagkamrat Gabriel Tamas verkar ha stora problem med alkoholen. Tidigare har han blivit avstängd från det rumänska landslaget i tre matcher på grund av en fylleskandal – nu sitter han inlåst för att ha brutit sig in i ett lägenhetshus på fyllan genom att sparka sönder en dörr.


Den 29-årige backen Gabriel Tamas blev tidigt under fredagen arresterad av den rumänska polisen. West Bromwich-spelare, tillika Jonas Olssons lagkamrat, har återigen hamnat i trubbel på grund av alkoholen. Tamas, som tillsammans med Adrian Mutu, blev avstängd efter att ha upptäckts på en bar drickandes alkoholen i samband med en landskamp mot San Marino 2011.

Den här gången har Tamas gjort det ännu mer jobbigt för sig. Rumänen, som uppenbart är alkoholpåverkad, bryter sig in i ett lägenhetshus genom att sparka sönder en dörr. I skrivande stund, under fredagen, hålls han fortfarande kvar på polisstationen.

– Fotbollsspelaren Gabriel Tamas var i ett avancerat tillstånd av alkoholpåverkan, säger poliskälla till rumänska medier enligt 101greatgoals.


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Reinfeldt om läktaroron: "Kan dämpa kärleken"

Stark start av Stark – blågul fajt om OS-plats

2 timmar sedan
Maja Stark har börjat bra i Arizona, Anna Nordqvist likaså. Tillsammans med Madelene Sagström går de en tuff kamp om en plats i OS i Paris i sommar.

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

idag 06:30
Vägen till elitfotbollen har varit krokig, men Taha Ali vill inte ha resan ogjord. Malmö FF-stjärnan ser det som sin uppgift att vara en förebild för alla som jagar en dröm. Stora profiler från våra områden behöver engagera sig, säger 25-åringen.

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

idag 06:19
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.