Lördag 29 Jan
Stockholm

Dif:s "flotta" säljknep: Alla norrmän går in gratis på söndag

Norska supportrar får gå gratis på Djurgårdens sista hemmamatch tack vare Per-Mathias Högmo.
1 av 4
Norska supportrar får gå gratis på Djurgårdens sista hemmamatch tack vare Per-Mathias Högmo. Foto:
Högmo med sina tränarkollegor i Norge.
2 av 4
Högmo med sina tränarkollegor i Norge. Foto: TT Bild
Per-Mathias Högmo har redan tagit över det norska landslaget.
3 av 4
Per-Mathias Högmo har redan tagit över det norska landslaget. Foto: TT Bild
Högmo firar en seger med Djurgården.
4 av 4
Högmo firar en seger med Djurgården. Foto: TT Bild

Har du norskt pass? Då får du gå på Djurgårdens sista hemmamatch för säsongen 2013 mot Gefle gratis. Men du behöver inte ha lusekofta på dig.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

På söndag spelar Djurgården säsongens sista hemmamatch mot Gefle på Tele 2 Arena. Det blir också tränaren Per–Mathias Högmos sista hemmamatch i klubben innan han lämnar som förbundskapten för Norge. Nu vill Djurgården tacka Norge för att de under den kort period de fick låna Högmo.

Som medborgare till vårt grannland i väst får du nu gratis inträde så länge du kan visa upp ett norskt pass när du hämtar ut dina biljetter. Lusekofta är dock inget krav.

"Som statsborgere av vårt naboland i vest får dere gratis inngang. Flott, ikke sant?", skriver Djurgården i ett pressmeddelande helt skrivet på norska. 

Högmo kom till stockholmsklubben när de låg sist i Allsvenskan i våras, men norrmannen har lyft dem och det ser ut som att säsongen 2013 blir Djurgårdens bästa tabellplacering seden 2007.

Den 27 september blev det klart att Högmo tar över det norska landslaget efter mängder med spekulationer. Men han stannar i Djurgården säsongen ut och ska fortsätta som strategisk rådgivare åt klubben i fortsättningen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela