Måndag 27 Sep
Stockholm

Uppgifter i England: Liverpool vill köpa Dif:s jättetalang i januari

Daniel Amartey sägs enligt uppgifter lämna Djurgården snart för att gå till storklubben Liverpool.
1 av 4
Daniel Amartey sägs enligt uppgifter lämna Djurgården snart för att gå till storklubben Liverpool. Foto: Bildbyrån / Nils Jakobsson
Amartey tar ett inkast.
2 av 4
Amartey tar ett inkast. Foto: TT Bild
I en duell med en Kalmar spelare och båda har hamnat lite snett i den.
3 av 4
I en duell med en Kalmar spelare och båda har hamnat lite snett i den. Foto: Patric Söderström / TT Bild
Här kramar Amartey om tränaren Per-Mathias Högmo.
4 av 4
Här kramar Amartey om tränaren Per-Mathias Högmo. Foto: TT Bild

Daniel Amartey kan snart vara förlorad för Djurgården. Enligt Sportsdirect News är storklubben Liverpool villiga att köpa honom för 16 miljoner kronor i januari.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Daniel Amartey har gjort en succéartad säsong i Djurgården. Det har lockat Europas storklubbar som även tidigare har riktat sina blickar mot den 18-årige mittfältaren.

Enligt den engelska sidan sportsdirectnews.com har den engelska storklubben Liverpool haft scouter på plats flera gånger för att spana in Amartey. De ska ha varit så imponerade och övertygat managern Brendan Rodgers att köpa honom i januari. Enligt sajten ska förhandlingar snart upptas och ghananen ska vara intresserad av en flytt.

Liverpool är villiga att betala cirka 1,5 miljoner pund för honom, vilket är ungefär 16 miljoner svenska kronor. Om en affär blir av så skulle Amartey lånas tillbaka till Djurgården tills han uppfyller kraven för arbetstillstånd i England.

Kommentera
Kopiera länk
Dela