Från balett till boxning – Djurgården fortsätter testa nya utmaningar

Från balett till boxning. Djurgården fortsätter att testa på andra sätt att träna på än fotbollsplanen. Under boxningspasset gick det så långt att Andreas Johansson åkte på en blåtira av Vytautas Andriuskevicius.


Djurgården hade för några veckor sedan ett träningspass där de körde balett. Nu har de gått vidare med att köra udda träningsmetoder när de hade boxning under onsdagen. En som gillade det och hade lite talang var anfallaren Aleksandar Prijovic som hade en match mot Patrik Asplund från djurgårdsandan och han ledde dagens pass.

– Jag har tränat kickboxning i sex månader tidigare och det är bra för den fysiska biten att göra det. Jag såg inte så mycket genom hjälmen jag hade på mig mot Patrik, men det var kul.

"Jag hoppas inte att Andreas fru blir arg på mig"

En annan som gillade att boxas var litauern Vytautas Andriuskevicius som till och med gav lagkamraten Andreas Johansson en blåtira.

– Det var min första eller andra gång i livet som jag testade boxning, men det var roligt. Jag har en bra spark sa Patrik till mig, haha. Jag tycker att det är bra även för oss fotbollspelare att göra det här. Jag hoppas inte att Andreas fru blir arg på mig nu efter blåtiran.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!